TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
yeni sistemi bekleyemem yarın çıkıyo ve ben ayın 16 sında anca alabilicem gibime geliyor maaşım yatmadı siparişlerin ödemesini almadım dahaAbdullah abinin yeni sistemini beklemelisin.
Şu an bu fiyata adam akıllı bir sistem bulunmuyor dostum.yeni sistemi bekleyemem yarın çıkıyo ve ben ayın 16 sında anca alabilicem gibime geliyor maaşım yatmadı siparişlerin ödemesini almadım daha
hazır sistem istemiyodum kankam kendim toplıycam ellerimle şimdiden tavsiye ettiğin malzemeler nelerŞu an bu fiyata adam akıllı bir sistem bulunmuyor dostum.
Eğer alacağın zaman konu açarsan çok daha yardımcı olabilirim yeni sistemler gelebilir.
5600X ile Rtx 3060.hazır sistem istemiyodum kankam kendim toplıycam ellerimle şimdiden tavsiye ettiğin malzemeler neler
sen şakamısın la bana söylesene babamı arıyıp aldırır 29k dan satardımAz önce amazona 8500 liraya 3080 düştü kartta limit yok diye alamadım YAAAAA
ne zaman söyliyim 1 dk da bitti xdsen şakamısın la bana söylesene babamı arıyıp aldırır 29k dan satardım
oha nerden bildirim alıyosun sen kanka ?ne zaman söyliyim 1 dk da bitti xd
Kardeşim şunu şunu al diyemiyecem. Malum ekran kartı tek satılmayacak gibi. Hazır sistemlerden seçmen lazım.arkadaşlar sınavlar olursa eğer sınavlardan sonra 15k ya full + full sistem toplıycam ekipman dahil yardımlarınızı bekliyorum @cfranko ekipmanlar hariç sistem toplarsan sevinirim
genellikle oyun ve render için topluyorum
oha nerden bildirim alıyosun sen kanka ?
hazır sistemleride demonte alamıyorum ben onların driver kurmasınıda toplamasınıda istemiyorum yaKardeşim şunu şunu al diyemiyecem. Malum ekran kartı tek satılmayacak gibi. Hazır sistemlerden seçmen lazım.