Arama sonuçları: *

1. HomerSer

1000Euro masaustu monitor+kasa sistem onerisi

bende oyle dusunuorum rtx ve dlss falan derken. Daha iyi gibi geldi
  2. HomerSer

Dostum çok teşekkür ederim yeterli benim için biraz geç bakabildim kusura bakma. Tekrardan çok teşekkürler. Sizce 6750xt mi 4060 ti mi daha iyi pek bilgim yok. 1696501051 Okul yoğun bu aralar giremedim foruma göremedim mesajı hocam pardon
  3. HomerSer

yardimci olabilecek var mi agalar
  4. HomerSer

beklerim hocam canin sagolsun sikinti yok. Turkiye ekonomisi sahlaniyo sozde yapcak bisey yok :p 1696168335 ustam bekliyorum hala😞
  5. HomerSer

gerek yok hocam sagolun ama aklimda bulunsun. Onceligim sifir almak
  6. HomerSer

link var mi bi bakayim :D. Bide hangi sehirde
  7. HomerSer

birbirlerine yakin farketmez. Suan verkkokauppada indirimler olmasi lazim. Power biraz daha gaming agirlikli magaza. Verkkauppadan toplayabilirsin. Bulundugum ulkeden kaynakli cesitler az olabilir :D. Eger yoksa birini bi magazadan birini oteki magazadan da yapabilirsin dostum. Simdiden...
  8. HomerSer

gigantti.fi , verkkokauppa.com , power.fi bunlar aklima gelen en buyuk zincir magazalar. Kucuk kucuk magazalar da var tabii ki.
  9. HomerSer

yurt disinda yasiyorum hocam. Ikinci el ekran karti eger temiz ve sorunsuz ise kullanirim. Eger bitmis tukenmisse sorunluysa hayir. Yani ucuza kacalim diye sorun cikmasin sen anladin benim demek istedigimi
  10. HomerSer

Arkadaslar 1000 euro butceye monitor+ toplama kasa onerisi lazim. Butce biraz esneyebilir gerekirse 1100euro falan olabilir yada toplama yerine guzel hazir sistem varsa o da olabilir.
  11. HomerSer

Sistemi kurduk alırız bi hayırlı olsun.

tozdan falan olabilir , temazsızlık da olabilir 1.5 sene çok
  12. HomerSer

Sistemi kurduk alırız bi hayırlı olsun.

hayırlı olsun klavye ne kadar süredir bekliyor köşede
  13. HomerSer

Arkadaşlar sizce bu özelliklerdeki kasa ortalama kaça mal olur?

Arkadaşlar yeni sistem dizeceğim rtx 3060 2 fanlı 11400 işlemci 11. nesil işlemci destekleyen bir anakart bakıcam çok pahalı değil 700 tl bütçeye kadar varsa yoksa 10400f alıp h410 falan bakıcam 500 gb ssd 1tb hdd kasada msı mag force 100r falan olur. güç kaynağı 650-700w bronz falan olur...
  14. HomerSer

Toplama pc önerisi rtx 2060 veya rx590

ve 3090 sistem ne alaka
  15. HomerSer

Toplama pc önerisi rtx 2060 veya rx590

bu fiyata şuanda stokda rtx 3060 var
  16. HomerSer

Yeni aldığım sistemim nasıl?

dostum ben bu konuyu takibi bırakıyorum gerçekten tiksinç bir düşünce yapısına sahipsin hadi kendine iyi bak tansiyonum düşecek
  17. HomerSer

evet hepsini okudum eğer konuyu açan arkadaşın morali bir eleştiriden sonra hemen bozulacaksa foruma hiç girmez zaten dostum bak şunu anla ARKADAŞIN ALDIĞI SİSTEMDEN DAHA İYİ SİSTEMLER VAR KONUYU AÇAN ARKADAŞ BU FİYATA KÖTÜ ALMIŞ ARTIK SAVUNMA "KÜÇÜK DÜŞÜYOSUN"
  18. HomerSer

kardeşim tam engellemelik bir insansın valla o attığın emojiler o bilip bilmeden konuşmalar egolu konuşmaların varya aslında bi engeli hakettin ama atmıyacağım
  19. HomerSer

eğer bilgisayar alacak olsam ve bu iki sistem önümde dursa kesinlikle bu arkadaşın dediğini alırım merak etme zaten
Top Bottom