akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
hayırlı olsun güzelmiş güle güle kullan.
mizah değil gerçek desemmizahı bile yapılmaz hocam bu konun
Teşekkür ederimhayırlı olsun güzelmiş güle güle kullan.
1,5 senedir fln ama hiç elemedim.hayırlı olsun klavye ne kadar süredir bekliyor köşede
tozdan falan olabilir , temazsızlık da olabilir 1.5 sene çokTeşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
1,5 senedir fln ama hiç elemedim.
Hayırlı Olsun hocamArkadaşlar uzun süredir bilgisayar toplamak istiyordum Da g4 almamıştım diye çok üzülmüştüm. Ama şimdi daha iyisine sahibim. Artık sistemi aldık, sistem almak isteyenler inşallah en yakında sizde sistem alabilirsiniz.
Sistem; UTHENERA-ULTRA
Monitör; Lg 24 lgn600-b
Tavsiyeleriniz varımdır ?
Benim 1-2 sorum olacak
- windows 10 pro key nereden satın alabilirim ucuza
- Rampage kb r18 klavyem var önceki bilgisayarım bozuluğundan beri hiç kullanmadım. Bugün taktım bazı tuşları yanmıyor sizce neden ?Alıntıyı görüntüle
Bunu ne zaman görsem akp seçimi kaznınca sokaklarda gümbür gümbür bunu çalarak geçen arabalar geliyor aklımabu bilgisayarı alabildiğin için sayın cumhurbaşkanımıza dua etmelisin bence.
evet itopya'nın mağzasından aldığım için driverlar ve windows yüklü geldi 100 tlde aldılar internetden sipariş verdiysen freedos olarak gelirİtopyadan mı aldınız hocam? Windows deneme sürümü ile birlikte mi geldi?
Teşekkürler hocamHayırlı olsun.
Teşekkürler hocamHayırlı olsun güle güle kullanın
Teşekkürler.Hayırlı olsun
Senin fiyatını pahalı özelliklerini kötü bulduğun sistemHayırlı olsun kaça aldınız özellikler nedir
Hocam temiz kurulum yapın kendiniz baştan yükleyin driverları bende itopyadan almıştım çok eskik driver felan oluyor sonradan uğraşmayın boş yereevet itopya'nın mağzasından aldığım için driverlar ve windows yüklü geldi 100 tlde aldılar internetden sipariş verdiysen freedos olarak gelir
Teşekkürler hocam
Teşekkürler hocam
Teşekkürler.