Arama sonuçları: *

1. HuseyinBy01

45BİN TL YE 14600KFLİ SİSTEM TOPLAMAK İSTİYORUM YARDIMINIZ GEREKİYOR

https://forum.donanimarsivi.com/konu/intel-i5-14600k-ne-kadar-fiyat-performans.1161712/ Bu işlemciyle ilgili konum var detaylı şekilde yardımcı olabilirim
  2. HuseyinBy01

Gaming gecesi 9060xt 16 gb sistem

Şart değil ama B650 daha fazla imkan sunar . Örnek olarak işlemci yükseltmek istersin Anakart değişmen gerekmez veya port ihtiyacın olur onları karşılarsın
  3. HuseyinBy01

Etiketleyebilirsin yardımcı olurum
  4. HuseyinBy01

Patriot ram özelleştirmede yok olsa güzel olurdu ama bu ramde iş görür problem olmaz
  5. HuseyinBy01

Kasa vento yap. Anakart Asus Prime B650M-F olsun. SSD kioxia yapabilirsin. Soğutucuyu lumos G6 yap 80mm ile 7500F cayır cayır yanar stok fandan farkı olmaz.
  6. HuseyinBy01

İntel İ5 14600K ne kadar Fiyat Performans ?

5600 ve 7200 arasında %5-10 arası oyun farkı olur daha çok iş amaçlı kullanımda farkı görürsün
  7. HuseyinBy01

16K iyi fiyata almışsınız. Bazı arkadaşlar fanboyluk yapıyor ve hala AMD diyor ama uyguna geliyorsa ve kullanım türüne bağlı işini görüyorsa intelde hala güçlü bir seçenek. Çoğu kişi görmezden geliyor ama İntel kaç nesil boyunca 10nm işlemci üretti ve AMD nerdeyse her nesil nm olarak düşüş...
  8. HuseyinBy01

evet bahsettiğiniz modelde iyi alınabilir fiyat olarak arada çok fark yok 1758793555 12400F güzeldir 5600 muadilidir güle güle kullanın :peepokalp:
  9. HuseyinBy01

Alternatifi çok fazla ve fiyat olarakta çokta F/P yanı yok şuan. Eğer fiyat olarak 3-3.5 civarına alıp giriş seviye DDR5 H610 bir anakartla kombinlersen Triple A oyunlarda 7500F ile kafa kafaya performans alırsın. Eğer rekabetçi oyun oynuyorsan 7500F ile arasında %25 fark oluşuyor ve geride...
  10. HuseyinBy01

Isınma pek yok gibi aslında az daha düşse alınır güç gereksinimide baya iyi tek sorun Z790 almakta
  11. HuseyinBy01

Evet bu konuda kesinlikle haklısın 5K bandında olsa düşünmeden değerlendirebilirdim H610 anakartlar yeterli diyemem ama giriş seviye 7-8 fazlı B760 bir anakartla güzel bir OC yapıldımı tadından yenmez. Ama dediğim gibi bence fiyatı iyi değil düşmesi lazım
  12. HuseyinBy01

14400F klasmanında bir işlemci olduğu için listede yer vermedim ve fiyat olarakta çokta f/p bir yanı yok
  13. HuseyinBy01

Rehbere girmeden önce şunları demek istiyorum eleştiriye açık bir insanım ve önerilerinizi dikkate alıyorum. Peki ya neden AMD değilde İntel işlemci ile sistem tavsiyesi yapıyorum ? Sebepleri Sıralayalım; 1- F/P dengesinde gerçekten güzel bir işlemci 2-AMD yerine hala İntel işlemci almak...
  14. HuseyinBy01

İmzadaki Sistem Ne Kadar Eder?

56-57 yi zorlar 50 ye direkt alıcı bulursun bence 57*58 yaz 55 ver gitsin. Peki ya satma nedeniniz nedir özel değilse paylaşabilir misin ?
  15. HuseyinBy01

İmzadaki Sistem Ne Kadar Eder?

Sadece kaması satıyorsun veya tüm sistem komple satıyorsan monitörünüde belirtir misin
  16. HuseyinBy01

Tavsiye sistem 70k civarı taksit imkanlı

Genel kullanım amacınız nelerdir ona göre tavsiye yapmak isterim
  17. HuseyinBy01

Arkadaşıma böyle bir sistem topladım sizce nasıl?

Şu aralar iş yoğunluğum arttı akşama doğru eve gelince gece 2 ye kadar reklam hazırlama ile geçiyor günüm araya dinlenme olarak şu aralar 1-2 saat cyberpunk atıyorum mfg sayesinde path tracing bile açık baya akıcı oynuyorum oyunlarda kesinlikle sistem yetiyor ama iş konusuna gelince sorun...
  18. HuseyinBy01

Daha 10 gün önce 5070 aldım ekran kartım bozulduğu için ama super serisi gelmeden önce satma planım var 5070 Ti Super gelecek diye gördüm sızıntılarda hem 24 GB VRAM ile işimi gayette görür. O zaman sistemi komple değişirim diyorum
  19. HuseyinBy01

Sistemi hem oyun hemde iş için kullanacam hali hazırda sistemimdede kullanım amacım aynı ama artık istediğim performansı alamıyordum ve yeni SSD slotu lazım oluyordu ondan dolayı değişme kararı aldım. Yurtdışına yerleşme durumunuda seneeye ertelemek durumunda kaldım şuan aktif işim var üstelik...
  20. HuseyinBy01

Testlerin hepsi 2 ay önce 3070 Ti ile yapıldı tüm oyunlarda 2K ve RT açık. RT zorunluluk değil kapatsan FPS olarak rahat bir şekilde 60 dan 90 seviyesine çıkarsın. Üstelik 3000 serisi Frame gen,dlss 4 gibi şeylerde barındırmıyor bu açıdan bakılırsa çokta doğru bir açıklama yapmıyorsun
Geri