Arama sonuçları: *

1. I

BEYAZ SİSTEMLERİNİZİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞIN

Baktım videoya da hocam net değil o yüzden söyledim 😂
  2. I

Tam kasanın yanından fotoğraf atsaydınız içine de bakardık yakından ama güzel sistem
  3. I

Beyaz sistem diziyorum. beyaz sistemi olanlardan ricam. Sistemlerinizin fotoğraflarını atarsanız hem fikir olur hemde görmek güzel olur 😂
  4. I

Beyaz Sistem Diziyorum Yardım

Hocam bunları yazarken zaten hepsinin fiyatlarına bakarak yazdım stok bitmiş olabilirde yenilenir yani
  5. I

64 olarakta var 16x2 olarakta var onun 5 6 bin olması lazım hatta
  6. I

Hocam ramler 64 değil 32 olacak toplam Anakart stoklara gelir muhtemelen 12 bin olması lazım anakartın
  7. I

Valla hocam hangisi olursa artık 😂 indirimde hangisini bulursam dizeceğim sıra 1735487089 80 90 arası hocam 1735487108 Aslında bütçe sorunu yok ama ynese olabildiğince pahalı olmadan işte
  8. I

Beyaz Sistem Topluyorum Yardım

9 bin hocam daha uyguna bulunur mu birde benim kasaya olur mu bu bilmem
  9. I

Beyaz sistemi aşağıdaki gibi toplamayı düşünüyorum. Parça önerisi varsa şu daha mantıklı olur diye aöyleyebilirsiniz. İşlemci 9800x3d indirim bekliyorum Ekran kartı 5070ti çok pahalı olursa 4070ti süper tabi Beyaz ama hangi model bilmiyom Anakart: asrock x870 steeel legend Ram: gskill z4...
  10. I

Anladım hocam 😂 çok saçma ya 6 bine 750 w var 850 w beyaz 8 9 k fiyat farkına bak 😂
  11. I

750 yeter mi acaba bilmiyorum yeterse msı mpg A750gf white var 6 k ya ama bilmiyorum. Güç girişi kablo yani mecbur dışarda olması gerek arkasından görünür hadi içinden görünmez belki bilmiyorum ama arkadan bakrığında kabloların ordan baya sırıtır gibi
  12. I

Hocam bu siyah ya kasanın içinde ve arka güç girişinde siyah olacağı için çok sırıtır ondan beyaz seçenek var mı acaba
  13. I

Bakalım hocam denk geldikçe alacağım duruma göre indirime illaki sokuyolar 9800x3d 20 bine düştü kaçırdım mesela
  14. I

Monitör dahil dey hocam zaten indirim geldikçe alacam bejleyecem bi anda dizmeyecem kasa ve soğutma hazır zaten
  15. I

Monitör dahil deyğil sadece kasa
  16. I

Hocam bu kabloların rgb olanlarından almak istiyorum olmayanları mecbur bu şekilde alacam 1735233086 27 olması sıkıntı hocamda ilerde alırım bunu şimdi kasayı bi toplayımda
  17. I

Aynen boyut olarak oled olup 2 k olup 24 inç yok keşke olsa ama
  18. I

80 k ortalama. Hocam doğru diyorsun ama fps oynarken kötü oluyor ama yan monitörü ilerde alabilirim oles 2 k şeklinde şimdilik böyle kullanıcam gerek görürsem alıcam işte
  19. I

Oyun için hocam şuan 1080 kullanıcam valo v.s pubg sonra dduruma göre 2 k v.s monitör alırım belki hikayeli oynarım
Top Bottom