Neler Yeni

Beyaz Sistem Topluyorum Yardım

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
80k ya istedigin sistemi toplayamazsınız
Monitör dahil dey
zaten monitörü katmadım

istedigniz anakart hiçbir yerde satışı yok stokta yok

2. işlemci hiçbir yerde 29 bin tl nin altında yok güvenilir satıcılarda 29 bin üstü hep altında olanlar olanlar dolandırıcı bir tek vatan pc de 24 bin oda tüm magzaları gezmen gerekiyor ellende varmı yokmu sorman gerekiyor

yani işlemci + anakart 45 bin tl tutuyor geri kalan parçalarla birlikte ekran kartına bütçe kalmıyor
hocam zaten indirim geldikçe alacam bejleyecem bi anda dizmeyecem kasa ve soğutma hazır zaten

asko56

80+ Silver

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
Ocak ayında a-z ye zam gelicek gene alamazsınız
Bakalım hocam denk geldikçe alacağım duruma göre indirime illaki sokuyolar 9800x3d 20 bine düştü kaçırdım mesela

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ahmet Unsal
Beyaz sistemi aşağıdaki gibi toplamayı düşünüyorum. Parça önerisi varsa şu daha mantıklı olur diye aöyleyebilirsiniz.

İşlemci 9800x3d indirim bekliyorum

Ekran kartı 5070ti çok pahalı olursa 4070ti
süper tabi Beyaz ama hangi model bilmiyom

Anakart: asrock x870 steeel legend

Ram: gskill z4 6000 mhz cl 30 veya 32 white

SSD: kc3000 1 tb veya 990 pro alıcam

Kasa: deepcool morpheus White ( Alındı)

Sıvı soğutucu: arctic III 420mm white (alındı)

Psu kaç w lazım bilmiyom o yüzden karar veremedim.

Kasa fanıda duruma göre lianli şekilli olanı veya başka bakıcam bakalım.

Sizce iyi mi?

Her ikisini de bakabilirsin

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan

Her ikisini de bakabilirsin
Hocam bu siyah ya kasanın içinde ve arka güç girişinde siyah olacağı için çok sırıtır ondan beyaz seçenek var mı acaba

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ahmet Unsal
Hocam bu siyah ya kasanın içinde ve arka güç girişinde siyah olacağı için çok sırıtır ondan beyaz seçenek var mı acaba
Hocam şahsi düşüncem tam iç kısımda kalıyor ise beyaz güç kaynağına gerek yok. Nedeni ise bütçeni daha da çok artıracak. Benim gördüğüm kadarıyla 10K'dan aşağı yok gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam biraz araştırdım ancak beyaz renk pek bulamadım. Bulduğum ise aşırı komik fiyat ile satışa koymuş :D

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
Hocam şahsi düşüncem tam iç kısımda kalıyor ise beyaz güç kaynağına gerek yok. Nedeni ise bütçeni daha da çok artıracak. Benim gördüğüm kadarıyla 10K'dan aşağı yok gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam biraz araştırdım ancak beyaz renk pek bulamadım. Bulduğum ise aşırı komik fiyat ile satışa koymuş :D

750 yeter mi acaba bilmiyorum yeterse msı mpg A750gf white var 6 k ya ama bilmiyorum. Güç girişi kablo yani mecbur dışarda olması gerek arkasından görünür hadi içinden görünmez belki bilmiyorum ama arkadan bakrığında kabloların ordan baya sırıtır gibi

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ahmet Unsal
750 yeter mi acaba bilmiyorum yeterse msı mpg A750gf white var 6 k ya ama bilmiyorum. Güç girişi kablo yani mecbur dışarda olması gerek arkasından görünür hadi içinden görünmez belki bilmiyorum ama arkadan bakrığında kabloların ordan baya sırıtır gibi
Hocam 4070 için yeterli olabilir. Ancak 5070 için bir şey diyemiyorum belki yetersizde kalabilir. Karar sizin :)

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
Hocam 4070 için yeterli olabilir. Ancak 5070 için bir şey diyemiyorum belki yetersizde kalabilir. Karar sizin :)
Anladım hocam 😂 çok saçma ya 6 bine 750 w var 850 w beyaz 8 9 k fiyat farkına bak 😂

Top Bottom