Arama sonuçları: *

1. I

İ3 12400f RTX3060 darboğaz yaparmı

Darbogaz yapmaz ama bu sistem biraz pahalı
  2. I

Vatanda satilan bilgisayar

Birisinin fiyati daha yüksek ama az performans veriyor digerinin fiyati daha az ayni performansi veriyor diyorum
  3. I

Ne alaka hocam sen altin,dolar alip sonra daha yüksek fiyata satmiyor musun ne yaptın da o parayi aliyorsun ayni mantık geliyor. Cok mantıksız 1667147468 Daha yuksek performans verebilecekken neden daha az performansliyi isteyeyimki?
  4. I

Alınmaz o fiyata gaming gende rx 6600 var
  5. I

Çözüldü✓ Bu fiyata bu sistem alınır mı?

Bu fiyata baska boyle bilgisayar yok suan alınır bence
  6. I

12.500 bilgisayar tavsiye

Hayir tam tersine ekran karti bir sorun olduğunu anlayıp kendisi zarar görmesin diye mavi ekran veriyor.
  7. I

Nvidia cok daha rahat bir kullanimi var yazılımsal olarak ama az bir sey anlarim diyorsan insanlar daha az para verip ayni performansi alıyorlar. Amd nin driver sorunları var ama sansa bağlı bazi kişilerde fazla oluyor bu durum bazi kişilerde ayda 1 falan oluyor ben de 3.5 aydır rx 6600...
  8. I

https://www.gaming.gen.tr/urun/201911/dost-kayaoglu-dk4-amd-amd-ryzen-5-5500-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ suan en iyisi bu galiba
  9. I

Sizce bu sistem alınır mı ?

Bazi sistemler webe ozel oluyor
  10. I

Babani ikna etmeye çalış 3k daha fazla veriyoruz vesaire de olmazsada yapacak bir sey yok ya illa itopyadan ve sadece magazadan alınabilecek bir kampanya takip edeceksin ya da 3k fazladan para vereceksin.
  11. I

Bu sistemleri zaten alacak belki 2 tane cikar diye koyuyorlar indirim takip etmedikce bunladi alabilirsin birilerinin kampanya yapmasını bekle mesela bugun pc hocasi sitelerde 9-10k arasi gezen sistemi 6500 e çıkarttı. 1667065449 Bir de niye illa mağazadan almak istiyorsun
  12. I

Pahali
  13. I

Vatan Bilgisayar Sistem Toplama [ACİL]

Gereksiz asiri pahali
  14. I

16K sistem H.O mu G.O mu?

Hayırlı olsun
  15. I

Sistemim ne kadar eder

En fazla 5
  16. I

14K sistem aldım, özellikleri nasıl?

iyi bi kazık yemişsin geçmiş olsun
  17. I

10000'e 2. el bu sistem iyi mi?

Guzel sistem
  18. I

BU SİSTEM ALINIR MI!!!

pahalı
  19. I

Çözüldü✓ Bu sistem bu fiyata alınır mı?

Hdd ssd psu ve kasa kaliteli deger diye düşünüyorum
  20. I

Bu sistem ne kadar eder?

En fazla 11e satarsin belki üste cikilabir ya da daha düşükte olabilir 11 civarı desem daha dogru olur
Top Bottom