param güvende ile 11kya alabilirsiniz.Sıfır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya o zaman bilmiyordum sari sitede ilanları var onlarda 11 12k arasında satıyorlar da yaşadığım şehirde yok
ben daha güncel olan i3 ü seçerdim açıkcası ama diğer arkadaşların da fikrini alİşlemci olarak sizce hangisi
neden ki param güvende satanlar için kötü ama satın alanlar için çok iyi bir alım şekli.O konuda güvenmiyorum sarı siteye şahsen
https://www.gaming.gen.tr/urun/2019...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ suan en iyisi bu galibaGenelde yüksek grafikli oyunlar oynayacagim fps de dahil teşekkürler simdiden
Nvidia cok daha rahat bir kullanimi var yazılımsal olarak ama az bir sey anlarim diyorsan insanlar daha az para verip ayni performansi alıyorlar. Amd nin driver sorunları var ama sansa bağlı bazi kişilerde fazla oluyor bu durum bazi kişilerde ayda 1 falan oluyor ben de 3.5 aydır rx 6600 kullanıyorum ve suana kadar sadece 2 defa mavi ekran yedim. O zaman kullandığım driver surumu 22.7.1 di forumdaki arkadaslarin onerisiyle 22.5.2 surumune aldim mavi ekran yemiyorum. Umarim yememdeAnladim insanların nvidia seçme nedeni nedir peki çoğu kişi amd ekran kartı almıyor kolay mı bozuluyor anlamadim
Anladim peki mavi ekran yemek sürekli hata almak vb ekran kartına zarar veriyor muNvidia cok daha rahat bir kullanimi var yazılımsal olarak ama az bir sey anlarim diyorsan insanlar daha az para verip ayni performansi alıyorlar. Amd nin driver sorunları var ama sansa bağlı bazi kişilerde fazla oluyor bu durum bazi kişilerde ayda 1 falan oluyor ben de 3.5 aydır rx 6600 kullanıyorum ve suana kadar sadece 2 defa mavi ekran yedim. O zaman kullandığım driver surumu 22.7.1 di forumdaki arkadaslarin onerisiyle 22.5.2 surumune aldim mavi ekran yemiyorum. Umarim yememde
Kullanım rahatlığı ve minimum sorun diyebiliriz. RX 6600 kullanıcısıyım ve 5 aydır hiçbir şekilde sorun yaşamadım. Teknoloji biraz da şans işidir.Anladim insanların nvidia seçme nedeni nedir peki çoğu kişi amd ekran kartı almıyor kolay mı bozuluyor anlamadim
Hayir tam tersine ekran karti bir sorun olduğunu anlayıp kendisi zarar görmesin diye mavi ekran veriyor.Anladim peki mavi ekran yemek sürekli hata almak vb ekran kartına zarar veriyor mu