Neler Yeni

12.500 bilgisayar tavsiye

SametSW

80+ Bronze
Anladim insanların nvidia seçme nedeni nedir peki çoğu kişi amd ekran kartı almıyor kolay mı bozuluyor anlamadim

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Anladim insanların nvidia seçme nedeni nedir peki çoğu kişi amd ekran kartı almıyor kolay mı bozuluyor anlamadim
Nvidia cok daha rahat bir kullanimi var yazılımsal olarak ama az bir sey anlarim diyorsan insanlar daha az para verip ayni performansi alıyorlar. Amd nin driver sorunları var ama sansa bağlı bazi kişilerde fazla oluyor bu durum bazi kişilerde ayda 1 falan oluyor ben de 3.5 aydır rx 6600 kullanıyorum ve suana kadar sadece 2 defa mavi ekran yedim. O zaman kullandığım driver surumu 22.7.1 di forumdaki arkadaslarin onerisiyle 22.5.2 surumune aldim mavi ekran yemiyorum. Umarim yememde

SametSW

80+ Bronze
Nvidia cok daha rahat bir kullanimi var yazılımsal olarak ama az bir sey anlarim diyorsan insanlar daha az para verip ayni performansi alıyorlar. Amd nin driver sorunları var ama sansa bağlı bazi kişilerde fazla oluyor bu durum bazi kişilerde ayda 1 falan oluyor ben de 3.5 aydır rx 6600 kullanıyorum ve suana kadar sadece 2 defa mavi ekran yedim. O zaman kullandığım driver surumu 22.7.1 di forumdaki arkadaslarin onerisiyle 22.5.2 surumune aldim mavi ekran yemiyorum. Umarim yememde
Anladim peki mavi ekran yemek sürekli hata almak vb ekran kartına zarar veriyor mu

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Kullanım rahatlığı ve minimum sorun diyebiliriz. RX 6600 kullanıcısıyım ve 5 aydır hiçbir şekilde sorun yaşamadım. Teknoloji biraz da şans işidir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom