Arama sonuçları: *

1. J

Sistem Nasıl

Bu sisteme o kasa ve PSU fazla gelmiş, kasayı düşürüp 8 gb daha ram ekleseydin keşke
  2. J

5700XT'li sisteme yardım

Gaming Edge yerine MAG B550 Tomahawk almanızı öneririm çok daha memnun kalırsınız. İşlemci olarak 3700x alırsanız eğer her türlü ihtiyacınızı şimdi ve sonraki 5 yıl boyunca da karşılayacağını düşünüyorum. (Belki ileride yayın veya video editing vs yapmak isteyebilirsiniz o zaman da bu işlemci...
  3. J

5700XT'li sisteme yardım

Sistem ile render almak video editing streaming ve gaming tarzı neler yapmak istiyorsunuz ve bütçeniz nedir ona göre hemen güncel bir sistem dizebilirim.
  4. J

psu su aşırımı kötü

Patlarsa bütün sistemin zarar görme sıkıntısı var :( 1594127539 Yüksek voltajdan dolayı diğer parçalarda yanma sorunu olmaz mı ?
  5. J

Bu fiyata daha iyisi?

Evet ilk çıktığında cidden sorunlu bir karttı ve çoğu kullanıcıyı pişman ettirdi ve Asus markasına olan güvenini sarstı ancak DA-2 sistemde olan kart EVO yani eski sıkıntılı olan versiyonu değil. DA-2 sistemde bulunan 5600XT piyasadaki en iyi soğutması olan 5600XT lerden biri.
  6. J

OYUNLARDA FPS DÜŞMESİ

Ekran Kartı driverlarını kontrol edin eğer güncel değilse güncelleyin 8 gb ram belki bazen yeterli gelmiyor olabilir. Artık sistemlerde 16 gb ram olmaması biraz sıkıntı bir şey. İşlemciden de kaynaklanıyor olabilir belki 4 core 4 thread fazla yükleniyordur ve ısınıyordur.
Top Bottom