500TL aşsa sorun olur mu?Özellikle anakart, ekran kartı( burda bir sorum olmuştu ona bakıp cevaplarsan sevinirim), işlemci ve ramler bunlar olsun istiyorum çok hoşuma gitti çünkü. Bunlar olunca 10bine monitör dahil olmaz diye düşünüyorum. Yinede tavsiyeni bekliyorum. Sağol.
@Hitman500TL aşsa sorun olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
560TL aşıyor
Ryzen 7 3700X;
Amd Am4 Ryzen 7 3700x 3.6ghz 36mb 8çekirdekli Tray Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Amd Am4 Ryzen 7 3700x 3.6ghz 36mb 8çekirdekli Tray arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Asus Tuf B550 Plus;
Asus Tuf Gaming B550-PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B550-PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B550-PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.809,51 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
XPG D60G 3200mhz (2 tane al);
Shappire RX 5700 XT Nitro+ SE;
Sapphıre Nitro+se Rx 5700 Xt 8gb Gddr6 256bit Amd Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sapphıre Nitro+se Rx 5700 Xt 8gb Gddr6 256bit Amd arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Gamepower Warcry;
GAMEPOWER WARCRY MID ATX GAMING KASA (6 ARGB FAN) Fiyatları ve Özellikleri
GAMEPOWER WARCRY MID ATX GAMING KASA (6 ARGB FAN) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
XPG Spectrix S40G 512gb M2 SSD;
Sharkoon 650w 80+ PSU;
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 12 CM Fanlı Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 12 CM Fanlı Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
benim oluşturduğum sistem mi yoksa cihan yaşarın sisteme mi dediniz@Hitman
Sistem çok iyi olumş bu arada klesinlikle öneriyorum ben de bir tek m2 SSD sorunlu mu ona bir bakın
Elinize sağlık güzel olumş sistem
sistem öneriniz için teşekkür ederim. yalnız kasa çok hoşuma gitmedi. 3700x güzel ama maliyeti artırıyor.500TL aşsa sorun olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
560TL aşıyor
Ryzen 7 3700X;
Amd Am4 Ryzen 7 3700x 3.6ghz 36mb 8çekirdekli Tray Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Amd Am4 Ryzen 7 3700x 3.6ghz 36mb 8çekirdekli Tray arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Asus Tuf B550 Plus;
Asus Tuf Gaming B550-PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B550-PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B550-PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.809,51 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
XPG D60G 3200mhz (2 tane al);
Shappire RX 5700 XT Nitro+ SE;
Sapphıre Nitro+se Rx 5700 Xt 8gb Gddr6 256bit Amd Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sapphıre Nitro+se Rx 5700 Xt 8gb Gddr6 256bit Amd arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Gamepower Warcry;
GAMEPOWER WARCRY MID ATX GAMING KASA (6 ARGB FAN) Fiyatları ve Özellikleri
GAMEPOWER WARCRY MID ATX GAMING KASA (6 ARGB FAN) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
XPG Spectrix S40G 512gb M2 SSD;
Sharkoon 650w 80+ PSU;
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 12 CM Fanlı Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 12 CM Fanlı Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
oyun oynamak istiyorum. kendim oluşturduğum parçalardan aşağıdakileri çok beğeniyorum. bütçe 10bin geçmesin. ekrana ayrıca bakacaz artık.Sistem ile render almak video editing streaming ve gaming tarzı neler yapmak istiyorsunuz ve bütçeniz nedir ona göre hemen güncel bir sistem dizebilirim.
Gaming Edge yerine MAG B550 Tomahawk almanızı öneririm çok daha memnun kalırsınız.oyun oynamak istiyorum. kendim oluşturduğum parçalardan aşağıdakileri çok beğeniyorum. bütçe 10bin geçmesin. ekrana ayrıca bakacaz artık.
1- MSI MPG B550 Gaming Edge Wi-Fi Anakart ( yeni ryzen ile uyumlu olacağı ileriye dönük olması pcı 4.0 desteği ve görüntüsü)
2- Amd Ryzen 5 3600x Am4 İşlemci ( yeterli olacağını ve beni belli bir süre idare edeceğini düşünüyorum)
3- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ SE 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı ( bu kartı çok beğendim görüntüsü güzel mhz en hızlı ve uygun fiyatlı olanı birde se olmayan var onun biraz daha az mhz hızı aralarında 300 TL fark var sizce 300tl fark ile se almak mantıklı mı? mhz çok önemli mi?)
4- Team T-Force Xcalibur RGB Black 16 GB (2x8) DDR4 4000 MHz CL18 RAM ( 4000 mhz olması görüntü olarak güzel)
kasa, SSD veya m2 konusunda bilgim yok.
Kasanın hoşuna gitmemesi beni şaşırttı doğrusu, o zaman kasayı Cooler Master MB511 yapbenim oluşturduğum sistem mi yoksa cihan yaşarın sisteme mi dediniz
sistem öneriniz için teşekkür ederim. yalnız kasa çok hoşuma gitmedi. 3700x güzel ama maliyeti artırıyor.
Cooler master mb511 kasasını öneriyorumn.Kendim kullanmaktayım hava akışı çok iyi.Bunun yanında samsung ssd alırsanız sorun yaşamazsınız.Deepolamada en iyisi odur.Bir de hazır sistem olmak zorunda mı yoksa tek tek kendininz toplayabilir misiniz veya bir pcciye toplatabilirsiniz hangisi tercihiniz?oyun oynamak istiyorum. kendim oluşturduğum parçalardan aşağıdakileri çok beğeniyorum. bütçe 10bin geçmesin. ekrana ayrıca bakacaz artık.
1- MSI MPG B550 Gaming Edge Wi-Fi Anakart ( yeni ryzen ile uyumlu olacağı ileriye dönük olması pcı 4.0 desteği ve görüntüsü)
2- Amd Ryzen 5 3600x Am4 İşlemci ( yeterli olacağını ve beni belli bir süre idare edeceğini düşünüyorum)
3- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ SE 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı ( bu kartı çok beğendim görüntüsü güzel mhz en hızlı ve uygun fiyatlı olanı birde se olmayan var onun biraz daha az mhz hızı aralarında 300 TL fark var sizce 300tl fark ile se almak mantıklı mı? mhz çok önemli mi?)
4- Team T-Force Xcalibur RGB Black 16 GB (2x8) DDR4 4000 MHz CL18 RAM ( 4000 mhz olması görüntü olarak güzel)
kasa, SSD veya m2 konusunda bilgim yok.
önerin için sağol. uygun fiyatlı tek tek alıp bir bilgisayarcıya toplatacağım.Cooler master mb511 kasasını öneriyorumn.Kendim kullanmaktayım hava akışı çok iyi.Bunun yanında samsung SSD alırsanız sorun yaşamazsınız.Deepolamada en iyisi odur.Bir de hazır sistem olmak zorunda mı yoksa tek tek kendininz toplayabilir misiniz veya bir pcciye toplatabilirsiniz hangisi tercihiniz?
10k tl ile toplayacaksınız sanırım size önerim gaming gecelerini beklemeniz en azından ekran kartını ve işlemciyi kesinlikle oradan alın gaming geces incehesap üzerinden her cuma günü saat 10da olmakta.Ekran kartı ve işlemciye 5k tl ayırdığınızı düşünürssek onun dışındaki ekipmanlar için biraz öneri yapıyım:önerin için sağol. uygun fiyatlı tek tek alıp bir bilgisayarcıya toplatacağım.