Asulgard
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,020
Eğer oyun oynamayı seviyosan hevesin kaçmaz, çıkacak çok güzel oyunlar var, Witcher 4, GTA 6, Divinity vs, ben de aylar öncesinde PC topladım ve sabırsızlıkla bu yeni gelecek oyunları beklerken heves kaçmıyor, ki Doom the Dark Ages, Space Marine 2, Cronos, Alan Wake 2, Clair Obscure, Cyberpunk vs oynamamışsındır eski laptop ile takılıyosan bunlar ve yakın zamanda çıkacak oyunlar seni uzun süre idare eder.Karar veremedim bir türlü bende . Kaçıncı konum. Gamegarajı alırsak 4k monitör yakışır.4k oled e de 50 bin vermek gerekiyor.200 bine patlayacak sistem klavyesidir kulaklığıdır geçer hatta belki. Acaba o kadar para verdikten sonra hevesimiz geçer yüzüne bakmazsak ? o beni üzer o yüzden tereddütteyim12 -13 senedir oyun oynamadıgım için , ortalama bir pc alıp kendimi yoklasam mı diyorum. Ortalamadan kastım da 5070ti lı felan 2k segmenti.5070ti lı sistemlerde ucuz değil insan ona 120 felan verince de battı balık yan gider 5080 li alayım diyor
![]()
Ve laptop ı 12 yıl kullandıysan bunu da rahat bi 6-7 yıl kullandığında psikolojik olarak fiyatını da çıkarır çok rahat
Ben görseli güzel bi sistem topladım bir de, şık bir mobilya olarak da düşünebilirsin