Arama sonuçları: *

1. KDolunay

Türkiye'de PC Toplamak: Beklemeli miyim?

Alınmış sistemi gömmeye gerek yok. Hayırlı uğurlu olsun. Rami ileride 32 yaparsınız. Kasa taş gibi. Bende 3000D var. Ondan da güzeldir. Bende KC3000 SSD var. Sizde bir tık iyisi Renegade. X670 güzel seçim. Çöp anakart seçmemişsiniz. Ssadece ekran kartı düşük kalmış, onu da yükseltirim ileride...
  2. KDolunay

Yeni Alacağım Sisteme Tavsiye

Anakartı beğenmedim. Yine 650 serisinden, ama daha işlevsel ve donanımlı anakartlar düşünmelisin. ASUS TUF Gaming B650M-E WiFi 6400MHz veya MSI B650M PROJECT ZERO 7600MHz tarzı bir şey. Anakartta bütçe kısmanı önermem. İşlemci kullanım amacına göre değişir. Oyun amaçlı düşünüyorsan ve bütçen...
  3. KDolunay

Yeni Alacağım Sisteme Tavsiye

Hepsini sıfırdan kendin mi topluyorsun, hazır sistem mi alacaksın hocam? Ona göre fikir belirtelim.
  4. KDolunay

7800x3d bu sistemin fiyatı ne olmalı 2. El sıfırı 90k civarı

Ekran kartından dolayı 90k lara sıfırı çıkmaz. Ben imzamdaki sistemi topluyorum 90k anca ediyor. TI SUPER ile. Bahsi geçen sistemin - Maalesef - ikinci ele düştüğü için alıcısı fiyatı öldürecek. Tahminim 65-70k civarı uygun. Daha altına vermek yerine kullan derim.
  5. KDolunay

7800x3D ve 4070 Ti Super sistem tavsiyesi alabilir miyim?

Aynı özelliklerde 85k ları buluyor. 70'e olmuyor hocam. Bir şeylerden kırpman gerek özellik olarak.
  6. KDolunay

7800x3D ve 4070 Ti Super sistem tavsiyesi alabilir miyim?

Başka bir başlıkta yazmıştım. Bilgi olsun diye tekrar paylaşayım. ESPOR 4070TIS Kasım başında bu fiyata geldi. Gaming.gen vade farkı yapmıyor ama ürün bazında büyük indirim oluyor, örneğin 4070TIS ekran kartı çok komik bir rakama geldi. Garaj'ın vade kampanyası da güzel şu an, 6 aya bölerek...
  7. KDolunay

4070 Ti SUPER sistem tavsiyesi

ESPOR 4070TIS Kasım başında bu fiyata geldi. Gaming.gen vade farkı yapmıyor ama ürün bazında büyük indirim oluyor, örneğin 4070TIS ekran kartı çok komik bir rakama geldi. Garaj'ın vade kampanyası da çok güzelmiş, 6 aya bölerek ödetmesi çok görülen bir şey değil. Düşünülebilir. Anakarttan...
  8. KDolunay

4070ti super bu sistem bu fiyata alınır mı?

Uzun ömürlülük ve verimli soğutma açısından stok fan yerine Thermalright Assassin veya frost commander gibi harici soğutucular düşünün derim.
  9. KDolunay

Ryzen 7 9800x3d sistem toplama

Benzer sistem toplamak isteyenlere fikir vermeye çalışıyorum. Toplasan max. 2-3 konuya yazdım ayrıca. Derdin ne senin?
  10. KDolunay

Ryzen 7 9800x3d sistem toplama

1 ay önce çok araştırarak imzamdaki hazır sistemi (Espor 4070TIS) topladım, fikir olması açısından yazıyorum.
  11. KDolunay

Sizce sistem almak için yeni yılı beklemelimiyim

Bekleme hocam. Sonraki çıkanlar öncekilerin fiyatını yakın vadede aşağı çekmiyor. Ben 7800x3d li sistem kuracaktım. Tonla kişi 9800x3d çıkacak, 7800 ile benzer fiyata, 7800 alma bekle dediler. Beklemedim mecburiyet gereği. 9800x3d 1 ay karaborsa sattı, stok bile bulunamadı, ayrıca fiyatı...
  12. KDolunay

2 monitörden hangisi alınır

Fazlasıyla. Oyun monitörü zaten.
  13. KDolunay

Bendeki monitör hocam. Oldukça iyi, pişman olmazsınız. Ancak çiçeksepetinden almayın derim. Ölü piksel garantisi olan, sorun çıktığında değişimi kabul eden/ arkanızda duran bir yerden alın. Örneğin Vatan, Gaming.gen gibi. Hepsiburada da müşteriyi bu anlamda destekliyor. Ama N11, trendyol gibi...
  14. KDolunay

Sistem için bütçe, kullanım amacı vb detayları yazarak başlık açarsan yardım ederler.
  15. KDolunay

Hocam en iyisi, neye göre, ne kadara göre en iyisi? Bu fiyata, kullanım amacına, beklentiye göre değişken bir soru. 7k fiyatlı monitör atmışsın, ben de demek ki bütçe 7k civarı diyerek, o fiyata alınabilecek en iyi monitörlerden birini paylaştım seninle. Detaylarını araştırabilirsin, çokça...
  16. KDolunay

Hocam 7 bine 2K versiyonu olan DELL alınır. FULLHD değil bence. Bu fazlasıyla iyi: 7500f işlemciye de gider. Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör...
  17. KDolunay

Birazdan Vatana Gideceğim yardımcı olur musunuz

Rami yükselt, 6000mhz CL değeri 30-32 civarı olsun. Anakartı da bir tık yükseltebilirsin.
  18. KDolunay

65k bu hazir sistem mi yoksa bu toplama sistem mi

Hocam iki sistemde de anakartlar o sistemlerin harcı değil bence. Piyasadaki tüm hazır sistemleri haftalarca araştırmış biri olarak, öyle ekran kartına o anakartlar çok giriş seviyesi kalıyor B650 bile olsalar. O yüzden anakartı daha iyi seçmelisin, öncelikli tavsiyem. Ekran kartında ise 4080...
  19. KDolunay

Her şeyiyle 100.000TL sistem Aklıma Takılanlar var yardımcı olabilir misiniz ?

Hocam sen bu parçalarla, Dubai'ye gidiş biletim var ama at ile gitmeyi tercih ediyorum demek istemişsin. Öncelikle şunu söyleyeyim, elbette ekipmanlar önemlidir ama şahsen sağlam bilgisayarım olsun, gerekirse düz sandalyede de otururum, diye düşünürüm ben. 7800x3d + 4070TIS + x670E+ Anakart +...
  20. KDolunay

4070 Ti Super'li sistem tavsiyesi !!!!!

4070TIS li sistem 2k için tam ideali.
Top Bottom