Arama sonuçları: *

1. KYLORIN

Ryzen 7 9800x3d sistem toplama

@LoserIl müsait değilimde, bakarmısın?
  2. KYLORIN

50.000 Tl Kasa toplama öneri

tek tek toplasak okeymisin?
  3. KYLORIN

PC TOPLAMAYI NASIL ÖĞRENİRİM ?

niye biz bilgisayar mühendisimiyiz? Sadece Bilgisayar toplamanın basit değil komplike olduğunu söylemeye çalışıyorum. Mesela anakartta adam önce intel içinmi amd içinmi diye öğrenicek, ddr4 mü yoksa ddr5 anakartmı diye öğrenicek, ramlerin mhz değerleri anakrt ile uyumlu mu? diye kontrol edicek am4...
  4. KYLORIN

PC TOPLAMAYI NASIL ÖĞRENİRİM ?

senin düşündüğünden çok daha komplike, hatta o kadar komplikeki bir şeyi kendin deneyim etsen bile sonuca varamıyorsun. Bu foruma amd mi yoksa nvidiamı konusu aç, bu konulardan 1000 tane açılmış olsa bile 100 den fazla mesaj, tartışma, fikir ayrılıkları, deneyim edenler gibi çok fazla yorum...
  5. KYLORIN

Beyaz High sistem toplama.

tamamdır eyw
  6. KYLORIN

eyw saolasın
  7. KYLORIN

İŞLEMCİ 9800X3D almak daha mantıklı olmazmı bide soğutucunun 360lık halinimi yoksa 420mi?
  8. KYLORIN

@LoserIl
  9. KYLORIN

ikisinide kullanıyor yarına kadar beklerim etiketlerim sorun yok
  10. KYLORIN

sen bi önerileri yaz ben ona gönderip söyleyim ona göre ekran kartını bende bulurum zaten 1732905516 varmı hocam öneriniz?
  11. KYLORIN

valla bana almıyoz arkadaşa oda beklemez
  12. KYLORIN

Tamamen beyaz bir sistem lazım bütçeyi yazdım kasada rog strix hyperion olucak gerisi sizde. @Kürşat K.T.K @HacıSOFU @SadeceBirisi. @Bünyamina @LoserIl @Gurkanpiro @Palo DAYI 👑
  13. KYLORIN

60K Beyaz sistem önerisi?

okeydir bekliyorum 1732797291 tamamdır saolasın ben bi eve geçince karşılaştırıp bakayım
  14. KYLORIN

zaten rx 7900xtyi seçtim öçünkü 4070tisuper tarafındadae beyaz güzel yok
  15. KYLORIN

güzelde ramler yerine başka bir şey bide kasa lian li tarafında daha iyileri yokmudur?
  16. KYLORIN

Sistemim nasıl

Hazır sistem piyasasını bu aralar takip etmedim ve tek tek toplamak bir tık daha avantajlı oluyor eğer sorun olmazsa yardım edeyim
  17. KYLORIN

Beyler tek tek 60kya beyaz sistem toplayacaz arkadaşada varmıdır önerileriniz? @LoserIl @Bünyamina @Shourd @SadeceBirisi. @Palo DAYI 👑
  18. KYLORIN

ÇOK KARARSIZIM YARDINCI OLUN

gayet kötü
  19. KYLORIN

2K'da Bu sistem Darboğaz olurmu

olmazda bütçe ne sistemi pek beğenmedim
  20. KYLORIN

200bin TL bütçe ile en iyi render bilgisayarı nasıl olur

Oyunda oynanılacakmı yoksa sadece mimarlık işleri için falanmı?
Top Bottom