Çok detaylı anlatmissiniz cok tesekkur ederim .Bu sistem ve daha bir çok sistem daha uygun fiyata satılıyordu fakat zam geldi.Warrior 7A-RTX 4070Ti SUPER - Game Garaj
Warrior 7A-RTX 4070Ti SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4070Ti Süper ekran kartı modelleri, DDR5 ram ve anakart seçenekleri ile Warrior 7A-RTX 4070Ti SUPER, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Eğer 4070ti süper düşünürseniz bu sistemi araştırıp özelleştirip alabilirsiniz.
Ya da kaliteli bileşenlerle 4070süper de alabilirsiniz.
Bu sistem mesela 10k zam yedi.ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
F/p sistem çıkmasını da bekleyebilirsiniz.
4070s sistemleri özelleştirince gamegarajdaki 4070ti süper sistem fiyatlarına denk geldiği için kararsız kalıyorum..
Kendiniz karar vermelisiniz parça kalitesi ya da sistem olarak.
En uygun 4070s sistem inno3d ya da palit marka ekran kartı var fakat düşünülebilir.Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Zaten msı ventus ya da gigabyte windforce yazanlardan almayın. Asus ya da galax kaliteli
Rica ederim , bilgisayarlardan ve parçalardan çok anlamıyorum. Yeni yeni araştırıyorum , bir kaç haftadır piyasa ve fiyatları takip ediyorum.Çok detaylı anlatmissiniz cok tesekkur ederim .
tek tek toplasak okeymisin?merhaba butce yaklaşık 50.000 Tl
Oynadigim oyunlar Cs2, forza 5, Gta 5, r6siege
uzun süre götürsün istiyorum ve yazilimla da ilgileniyorum
Önerebileceginiz LİNKLİ sistem var mı?
taksit olacak.Peşin mi alacaksınz taksit mi?Peşin ise
Alıntıyı görüntüleBöyle alınabilir.Ek olarak yanına hava soğutucu veya zevkinize göre sıvı soğutma alabilirsiniz.Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
tek tek uğraşmak istemiyorum inanıntek tek toplasak okeymisin?
Hem taksit oluyor hem de tek tek toplamaya uşeniyorsunuz ne yapacagız olmaz böyle.taksit olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tek tek uğraşmak istemiyorum inanın
9 Ay büyük ihtimalle. Tek tek toplasam ne kadar fark edecek ki?Hem taksit oluyor hem de tek tek toplamaya uşeniyorsunuz ne yapacagız olmaz böyle.
Vade farki cok koyuyorlar.Örnek bu attigim sistemi kac taksit alacaksiniz?
hocam taksitsiz maksimum 45.000 civarlarına çıkabilirimtaksit dahil 50k mı yoksa taksitsiz 50k mı
çok mantıklıymış. bakıyorumGamegarajda ' vade farksız ' sistemler var 6 ay.
Evet vade farkı olarak bankaya 5-10k ödemeyecekseniz belki fakat sistemler yaklaşık 5k daha pahalı.
Örneğin bu sistemDeimos 7A-RTX Super - Game Garaj
Deimos 7A-RTX Super , Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Deimos 7A-RTX Super hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Yukarıda arkadaşın attığı shark sistemini alırsanız 4-5k daha uygunu geliyor aynı özelleştirmeler ama o sistemde vade farkı var