Neler Yeni

50.000 Tl Kasa toplama öneri

Xoiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bartu
Tam da bu noktada şunu araştırmanızı tavsiye ederim.
Anakartınız ve sisteminiz daha iyi işlemcileri destekleyebiliyor mu ?
Örneğin 7800x3d ya da 9800x3d işlemci almayı düşünüyorsunuz ileride , sahip olduğunuz sistem destekleyecek mi ?
yeni anakart almaya kalksanız kendiniz montaj yapabilecek misiniz ?
Mesela ben kendim yapamayacağım için ona göre iyi bir anakartım ve kasa olsun istiyorum.
Biostar anakart destekler mi emin değilim , diğer arkadaşlar yardımcı olur umarım.
güzel yere değindiniz, Asus prime b650m-a II önerenler var. Biraz incelemiştim gayet iyi bir kart. Game garajda özelleştirme kısmında da bulunuyor ayrıca düşünürseniz. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

güzel yere değindiniz, Asus prime b650m-a önerenler var. Biraz incelemiştim gayet iyi bir kart. Game garajda özelleştirme kısmında da bulunuyor ayrıca düşünürseniz. :)

Ekler

• 1733665626564.png
    1733665626564.png
    965.3 KB · Hit: 6
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Jiyu
güzel yere değindiniz, Asus prime b650m-a önerenler var. Biraz incelemiştim gayet iyi bir kart. Game garajda özelleştirme kısmında da bulunuyor ayrıca düşünürseniz. :)
şöyle bir sorun var ki fiyatı 5k artıyor :oops: tek tek toplayabilecek olsam msı tomahawk falan alırdım da işte yapamam.
f/p sistem mi beklesek ne yapsak belki 40k'ya güzel asus sistem gelir anakartı vs kaliteli olan

Xoiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bartu
şöyle bir sorun var ki fiyatı 5k artıyor :oops: tek tek toplayabilecek olsam msı tomahawk falan alırdım da işte yapamam.
f/p sistem mi beklesek ne yapsak belki 40k'ya güzel asus sistem gelir anakartı vs kaliteli olan
hocam beklemesine beklenir ama aralık ayı bitince yeni zamlar gelecek diye biliyorum, vergilerde bi farklılık olabilir.

sonuçta sistemi anakarta diziyorsunuz hocam bence değer 5 k

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Jiyu
hocam beklemesine beklenir ama aralık ayı bitince yeni zamlar gelecek diye biliyorum, vergilerde bi farklılık olabilir.

sonuçta sistemi anakarta diziyorsunuz hocam bence değer 5 k
31 Aralık gecesine kadar aldık aldık zaten sonra direkt zam.
Kasım kampanyaları vardı söz de , kasım bittiği gibi zam geldi. Aralıktaki sistemleri yine zamlı almış olacağız
Keşke kasım'dan sonra zam gelmese ve aralık ayında daha da iyi f/p sistemler çıksa 35-36k'ya 4070s alabilsek..

• Beğen
Reaksiyonlar: Xoiz

Xoiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bartu
Vade farksız sistem toplamış olursunuz daha kar edersiniz
hocam yeni bir konu açtım oraya da bir sistem attım bakabilir misiniz?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,955
İsim
Emir
hocam yeni bir konu açtım oraya da bir sistem attım bakabilir misiniz?

Alınmaz.Tek tek toplayarak daha iyi sistem elde ederiz.

Top Bottom