Arama sonuçları: *

1. Kangalll

Hazır sistem mi daha iyi toplama sistemmi

Hocam dediğim gibi hazır sistemlerin parçalarını tek tek toplayıp gerçekten ucuz mu diye bakabilirsin. Veya istediğin gibi kendin konfigüre et.
  2. Kangalll

Hazır sistem mi daha iyi toplama sistemmi

Biri daha iyi diye bir şey diyemeyiz. Bazı hazır sistemleri tek tek toplayınca daha ucuza geliyor, bazı hazır sistemlerde de gerçekten fiyat avantajı oluyor.
  3. Kangalll

9800x3d için seçtiğim parçalar nasıl?

düşüncem o şekilde, ilk masaüstü pc olunca biraz acısını çıkarmak istiyorum.
  4. Kangalll

Ben de ileriye dönük düşünüyorum, işlemciyi kesin 9800x3d alacağım, ekran kartı için yeni amd ve nvidia kartlarının piyasaya sürülmesini bekliyorum, anakartı da msi x870e carbon düşünüyorum ama pek bilgili olmadığım için acaba abartıyor muyum diye şüpheye düştüm.
  5. Kangalll

Arkadaşlar kusura bakmayın hiç bilmediğim için soruyorum. 20 yıldır laptop kullanıyorum, hiç masaüstü kullanmadım, yavaştan sistem toplayacağım veya alacağım ama hazır sistemlere bakıyorum 9800x3d+4070ti sistem kurmuşlar ama anakart a620m. Anakartın burada önemi nedir? ben sadece oyun oyun...
  6. Kangalll

Yeni Bilgisayar Sistemi Önerileri

Sizce tek tek toplamak mı mantıklı yoksa hazır sistem almak mı? Genel olarak sistemde ekrean kartları avrupaya kıyasla pahalı oluyor, diğerlerinde pek fark olmuyor. Bazı kampanyalı sistemlerde de ekran kartı uyguna geliyor, ekran kartsız sistem mi toplamaya başlayıp ekran kartını sonra mı alayım...
  7. Kangalll

Çözüldü✓ Ekran kartı hariç sistem önerisi verir misiniz toplam bütçe 220.000 TL

ekran kartsız yazmışsınız ya ondan öyle dedim yoksa 4090'la o fiyata ulaşılabilir ama yine de yüksek bütçe
  8. Kangalll

Çözüldü✓ Ekran kartı hariç sistem önerisi verir misiniz toplam bütçe 220.000 TL

Merak ettiğim için birkaç sitede en pahalı sistemi topladım ama neredeyse hiçbiri bu bütçeye ulaşamıyor, ekran kartsız 200k bile olmuyor.
  9. Kangalll

Yeni Bilgisayar Sistemi Önerileri

Güzel sistem olmuş şimdiden hayırlı olsun. Ben de benzer sistem toplayacağım ama ekran kartı konusunda kararsız kaldım, sanırım 1-2 ay daha yeni ekran kartlarının çıkmasını bekleyeceğim.
  10. Kangalll

Ryzen 5 7500F Asus 4070Ti Super Sistem Nasıl?

52000 civarı 4070 ti super hazır sistemler var, daha mantıklı değil mi?
  11. Kangalll

ŞOKTAKİ 3060 LI SİSTEM ALINIR MI

Sisteme bakmadım ama her zaman ucuz kalitesiz parçalar kullanıyorlar ve kaliteliden pahalıya satıyorlar. Şok'tan sistem alınmaz.
  12. Kangalll

Akp nin yapacagi vergi indirimi

Valla akşam akşam iyi güldüm başlığa
  13. Kangalll

BİLGİSAYARIM NE KADAR EDER ?

2015 yılında olsaydık dediklerinde gerçekten haklıydın
  14. Kangalll

Sistemi satıp D.A. sistem beklemeye değermi?

belki yeni sistemi almaya değer ama stok biter alamazsınız, eldeki sistemden de olursunuz.
Geri