BİLGİSAYARIM NE KADAR EDER ?

Davut P.

80+
Reaksiyon skoru
76
Merhabalar ,
Abdullah abinin yeni çıkarttığı sistemden aldım hayırlısı ile , şuan elimde bulunan sistemi satmak istiyorum , sizce aşağı yukarı fiyatı nedir ?
Parçalar :

KASA : NZXT S340W-W1 MİD TOWER ATX BEYAZ KASA
ANAKART : MSİ Z97 PC MATE 1150 Soket
İŞLEMCİ : i3 4160T
EKRAN KARTI : ASUS RX 460 2GB GDDR5
RAM : KİNGSTON FURY 8x3 24GB 1600MHz
PSU : HİGH POWER 500W
SOĞUTMA : XİGMATEK RGB FAN KİTİ
DEPOLAMA : KİNGDİAN 250GB SSD Disk

Merhabalar ,
Abdullah abinin yeni çıkarttığı sistemden aldım hayırlısı ile , şuan elimde bulunan sistemi satmak istiyorum , sizce aşağı yukarı fiyatı nedir ?
Parçalar :

KASA : NZXT S340W-W1 MİD TOWER ATX BEYAZ KASA
ANAKART : MSİ Z97 PC MATE 1150 Soket
İŞLEMCİ : i3 4160T
EKRAN KARTI : ASUS RX 460 2GB GDDR5
RAM : KİNGSTON FURY 8x3 24GB 1600MHz
PSU : HİGH POWER 500W
SOĞUTMA : XİGMATEK RGB FAN KİTİ
DEPOLAMA : KİNGDİAN 250GB SSD Disk
tek tek satılığa koy parçaları toplu kimse almaz dede varsa etrafında orasını bilemem

Bu bilgisayara Fosil diyenlerin beynini merak ediyorum. Toplu alan olmaz. Teker teker koy satışa. Ekran kartı fena değil. İşlemcide eski bir işlemci değil.
NOT- 3. nesil ve eski nesiller Eski niteliğinde. İntel resmi sitesindede bunu görebilirsiniz.

Bu bilgisayara Fosil diyenlerin beynini merak ediyorum. Toplu alan olmaz. Teker teker koy satışa. Ekran kartı fena değil. İşlemcide eski bir işlemci değil.
NOT- 3. nesil ve eski nesiller Eski niteliğinde. İntel resmi sitesindede bunu görebilirsiniz.
Resmi verilere göre mi yeni eski diyorsun bu nasıl mantık knk xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 civarı gider sistem.

Dostum sen dalga mı geçiyorsun 😂😂😂

Adamda 4790k var sanki i3 4160 var tabii ki eski fena değil dediğin ekran kartı rx460 hacı kafayı yedirirsin

hocam ben de fosil diye hitap etmezdim ama fosil diyen arkadaşlar haklı biraz parça parça satarsan 3k civarı eder diye düşünüyorum full kasa satıp güzel bir monitör çekebilirsin kasa satıp monitör çekebilecek bir para geçiyor eline fosil demek pek de yanlış değil

Fosil kanka

2015 yılında olsaydık dediklerinde gerçekten haklıydın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,637
Üyeler
184,339
Son üye
Shawof
Geri