Arama sonuçları: *

1. K

Sistemim ne kadar eder?

Ekran Kartı modeline göre 1300-1800 İşlemci 1000-1200 Anakart 700-800 4GB Ram 100₺ ediyorsa sizinki tek modülse 200 falandır hdd ve psu'yu bilmiyorum.
  2. K

2.el işlemci ve ekran kartı önerisi

Merak ettim ekran kartı nasıl yandı acaba OC falan mı yaptı PSU mu dandik?
  3. K

Bu PC 500 ₺ eder mi?

Çoktan aldım, yarın kargolar umarım. Biraz bakındım da bu fiyat bandında istisnasız hep DDR2 sistemler var. Bazen 775 pin DDR3 sistemlerde denk geliyor ama onlarda da maksimum 8GB ram takılabiliyor. Elimde de 2x8GB RAM bulunduğundan üstüne 4GB RAM alıp ekstra masrafa girmem gerekecekti, iyi oldu.
  4. K

Bu PC 500 ₺ eder mi?

Net okunmuyor da ekran kartı olarak HD7510 1GB 128bit var galiba. Ekran kartı boyut olarak küçük yinede sökülüp gönderilmesi gerekir mi? Soketi kırar mı diye endişelendim. Satan kişi çok anlamıyor gibi bu işlerden o yüzden gerek yoksa takılı gelsin.
  5. K

Bu PC 500 ₺ eder mi?

Günlük basit işler için laptop'un yanına masaüstü bakıyorumda aşağıdaki pc 500 eder mi? Athlon x4 640 4GB DDR3 Ram 500GB HDD Kasa ve psu 1686937334 Ayrıca bu işlemci çok mu kötüdür? İntel tarafında dengi nedir?
  6. K

Ofis için pc önerisi

Google açması yeterse 775 pin bile işinizi görür. İkinci elden (ssd sıfır olacak şekilde) g41 anakart + q9400 + 8gb ram + 240gb ssd + kasa + psu toplam taş çatlasa 1500tl'ye halledersiniz. Psu ve kasa'nın kozmetiği çok önemli değilse 1200'e bile rahat toplarsınız.
  7. K

vatandan sistem toplayacağım yardım

Zamanında ben vatan'dan toplatırken ekstra şeyler kakalamaya çalışıyorlardı. 2018'de 6400 tl'ye sistem alırken hâlâ ne olduğunu anlamadığım yazılım garantisi(sigorta değil) gibisinden bir şeyi 500-600 tl'ye zorla satmaya çalıştılar. Yazılımı bozarsam(nasıl olacaksa artık) normal garanti iş...
  8. K

Bu sistem kaça satılır ?

Ben laptop almam gerektiği için sattım. Açıkçası eğer alacağım ekran kartını besleyebilecek bir işlemciyi anakartım destekliyorsa upgrade yaparım. Bir şeye para veriyorsak sonuna kadar kullanmamız gerekir. Ne zamanki artık anakarta takacağınız işlemciler alacağınız ekran kartına yetmiyor sistemi...
  9. K

Bu sistem kaça satılır ?

Olmaz hocam benim r5 2600 1060 6gb kasayı nisan gibi 8300den koydum en son fiyatta düşe düşe eylül ayında 6200e sattım, sahibindeki abuk sabuk fiyatlara bakıp onlar bu kadar ediyorsa benim pc bu kadar eder demeyin etmiyor. en üstte arkadaşın dediği gibi 8000₺ iyi aşağı düşmek zorunda bile...
  10. K

Tanidigima ofis icin sistem toplicaz help yardim

Amaç sadece chrome açmaksa ben olsam 2. el bakardım. 2018 senesinde rafa kaldırdığım pc oyun falan açmıyordu ama chrome, excel vb. işlerde hiç kasmazdı. Özellik bakımından çöptü orası ayrı tabi, detayları tam hatırlamıyorum da Athlan II x2 Gt 210 :d 10gb ne olduğunu bilmediğim ram 512gb hdd...
  11. K

Tanidigima ofis icin sistem toplicaz help yardim

Apuya ne gerek var ki yeni işlemcileri çok takip etmiyorum da dahili grafikli ryzen5 ya da i5 çok rahat iş görür bence. Üstüne de 8gb ram 240 ya da 512ssd ucuzundan anakart ve kasa tamam gibi. Bütçe 10k diye sınırları zorlamanın gereği yok bence.
  12. K

2.el bilgisayar 1700e alınır mı

Max bütçe bu kadarsa alınır da sadece bu ayarda sistemler yükseltmeye müsait değil. O anakarta takabileceğin en iyi işlemciyle bile emin olmamakla birlikte 1050ti besleyebiliyorsun. Şimdi alsan bile ileride yükseltmek gerektiğinde sil baştan toplaman lazım.
  13. K

GTX1060'lı Sistem Ne Kadar Eder?

Teşekkürler fiyatta bir türlü karar kılamamıştım 8000e koyar en fazla 7500e kadar inerim.
  14. K

İşte bu küsüratlı sayı inandırıcılık +100 ikna oldum.
  15. K

Ayrı ayrı satmayı düşündüm de ekran kartı, işlemci ve rami kolay satarım ama anakart, kasa ve depolama birimleri elimde kalır gibi geliyor.
  16. K

Laptop aldığım için elimdeki masaüstünü satmaya karar verdim fakat ne kadar edeceğini kestiremiyorum sarı siteye baktım orda da çok şişik fiyatlar var yardımcı olur musunuz? MSI GTX 1060 6GB GamingX Ryzen 5 2600 GSkill 8GB 3000MHz Gigabyte AB-350 Gaming 3 Toshiba OCZ 240GB SSD WD 1TB 7200rpm...
Top Bottom