Olmaz hocam benim r5 2600 1060 6gb kasayı nisan gibi 8300den koydum en son fiyatta düşe düşe eylül ayında 6200e sattım, sahibindeki abuk sabuk fiyatlara bakıp onlar bu kadar ediyorsa benim pc bu kadar eder demeyin etmiyor. en üstte arkadaşın dediği gibi 8000₺ iyi aşağı düşmek zorunda bile kalabilirsiniz. Ayrıca sistemi parça parça satmak isterseniz daha hızlı satarsınız. Ben tümden satıp kurtuluyum dediğim için baya uzun sürdü. Ölücüler üşüşür şimdi bana 5000₺-4500₺ teklif eden elemanlar çıkıyordu.Zorlasam 10 olmaz mı
Zorlasam 10 olmaz mı
Sizce üstüne ekleyip sistemi geliştirmek daha mı mantıklı?Olmaz hocam benim r5 2600 1060gb kasayı nisan gibi 8300den koydum en son fiyatta düşe düşe eylül ayında 6200e sattım, sahibindeki abuk sabuk fiyatlara bakıp onlar bu kadar ediyorsa benim pc bu kadar eder demeyin etmiyor. en üstte arkadaşın dediği gibi 8000₺ iyi aşağı düşmek zorunda bile kalabilirsiniz. Ayrıca sistemi parça parça satmak isterseniz daha hızlı satarsınız. Ben tümden satıp kurtuluyum dediğim için baya uzun sürdü. Ölücüler üşüşür şimdi bana 5000₺-4500₺ teklif eden elemanlar çıkıyordu.
Sistemi geliştirmek daha mı mantıklı sizce ?8000₺ iyidir.
Sisteme eklemeler yapsam daha mantıki olur mu sizce?Hocam ne 10u 7k ya falan gider.
Bir iki ay önce rx 6500xt 10100f li sistem 8den koymuştum 7500 teklif gelnilti keşke satsaydım parça parça 7k ya sattım8k üstü gitmez
Ben laptop almam gerektiği için sattım. Açıkçası eğer alacağım ekran kartını besleyebilecek bir işlemciyi anakartım destekliyorsa upgrade yaparım. Bir şeye para veriyorsak sonuna kadar kullanmamız gerekir. Ne zamanki artık anakarta takacağınız işlemciler alacağınız ekran kartına yetmiyor sistemi o zaman değiştirin.Sizce üstüne ekleyip sistemi geliştirmek daha mı mantıklı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemi geliştirmek daha mı mantıklı sizce ?
Sisteme eklemeler yapsam daha mantıki olur mu sizce?
Yok hocam bu haliyle sat kampanyalı sistemlerden alırsın. Tek tek uğraşmaya değmez.Sizce üstüne ekleyip sistemi geliştirmek daha mı mantıklı?
Sistemi geliştirmek daha mı mantıklı sizce ?
Sisteme eklemeler yapsam daha mantıki olur mu sizce?