Arama sonuçları: *

1. Krull

Bilgisayarımı satıyorum fiyatı uygun mu acaba?

Fiyatı iyi mi? diye sordum. Hem buraya neden buraya yazıyorsun nedir ya Nereye yazıyım kanka söyle bana 1600356754 Bi bitmediniz
  2. Krull

alıcıyı buldum
  3. Krull

link atarmısın bu arada ben satıcıyım.
  4. Krull

rx 570-ikinciel ryzen5 2600-ikinciel gigabyte b450m h-sıfır gamepower mythril-sıfır XPG 8GB Gammix D30-sıfır 425w psu headron-ikinci el -SIFIR DEDİKLERİM 2-3 AY KULLANILDI GRANTİLERİ MEVCUT -İKİNCİ ELLERİN SADECE PSU'NUN KUTUSU VAR GARANTİSİ YOK Fiyat 3550 alıcıyı buldum.
  5. Krull

BİLGİSAYARIM KAÇ LİRA EDER?

Anladım sağolun.
  6. Krull

BİLGİSAYARIM KAÇ LİRA EDER?

rx 570-ikinciel ryzen5 2600-ikinciel gigabyte b450m h-sıfır gamepower mythril-sıfır XPG 8GB Gammix D30-sıfır cooler master 500w-ikinci el -SIFIR DEDİKLERİM 2-3 AY KULLANILDI GRANTİLERİ MEVCUT -İKİNCİ ELLERİN SADECE PSU'NUN KUTUSU VAR GARANTİSİ YOK
  7. Krull

2800TL 2.EL PC TOPLAMA

şimdiki fiyatlar nedir bilmem
  8. Krull

2800TL 2.EL PC TOPLAMA

https://donanimarsivi.com/forum/konu/sistemim-nasil-olmus.115311/
  9. Krull

Makine öğrenmesi için workstation pc

Teşekkür ederim bilgi için
  10. Krull

Peki Hangi dil, yada programı kullanıyorsun hangi işletim sistemi mantıklı? Hangi iş için makine öğrenmesini kullanıyorsun?
  11. Krull

Merhaba merakımdan soruyorum. Makine öğrenmesi derken ne kastediyorsun yapay zekayla mı alakalı? derin öğrenme gibi.
  12. Krull

1000000tl ekipman dahil sistem önerisi

EDİT: köydeki tarlalarada alıcı buldum siz fiyatı 1.2milyon yapın
  13. Krull

1000000tl ekipman dahil sistem önerisi

eVETarkadaşlar bugün bir çılgınlık yapıp evi arabayı bağı sattım. şöyle güzel bir sistem önerin gelsin bakam yalnız ekipman dahil olacaq birde en az bir 10 yıl götürsun.Tavsiyuelerinizi bekliyorum canlarımm
  14. Krull

Mahalle bilgisayarcısı deneyimim

İşte bu yüzden benden az bilgiye sahip dandik bir dükkanda insanları kazıklayan bilgisayarcılara gitmiyorum. Bir kere ağzım yandı çünkü.
  15. Krull

sistemim nasıl olmuş?

teşekkür ederim ama çoktan aldım
  16. Krull

sistemim nasıl olmuş?

iki satıcıyıda öneririm. 1597140664 bellek paylaşımı yüksek olduğu için tercih ettim. 1597140716 anakartı bellek paylaşımı yüksek olduğu için tercih ettim.
  17. Krull

sistemim nasıl olmuş?

Aliexpresten aldım yaklasık 1 saat kadar Furmark testini yaptım. Bir sorun çıkmadı. Umarım çıkmaz
  18. Krull

sistemim nasıl olmuş?

rx 570-ikinciel ryzen5 2600-ikinciel gigabyte b450m h-sıfır gamepower mythril-sıfır XPG 8GB Gammix D30-sıfır cooler master 500w-ikinci el Toplam bütçe 2600-2800 İkinci el parçalar aliexpress yada sahibinden letgo gibi yerlerden,sıfır parçalar ise incehesap gaming gecesinde alınmıştır.
  19. Krull

Böyle bir sistem almayı düşünüyorum nasıl?

Gayet güzel bir sistem simdiden hayırlı olsun.
Top Bottom