Arama sonuçları: *

1. LaZz61

5070 ti sistem tavsiyesi

Fiyat güzel
  2. LaZz61

Çözüldü✓ Ekran kartı gelmeden diğer parçaları takmalı mıyım?

Ya kardeşim ben 5 aydır sistemi apu kullanıyorum tabi ki kur :D
  3. LaZz61

AMD RYZEN 7 7800X3D ve Parça Uyumu

Peki cl26 6000 alırsa ne olur.
  4. LaZz61

Kasa alacağım PSU dandik midir?

Benim attığım psu gayet güzel onaylanmıştır alan 1 2 arkadaş tarafından :) sadece psu için bile alınır dı o dönem fiyat daha da uygundu
  5. LaZz61

https://www.sin erji.gen.tr/deepcool-ch560-850w-80-gold-mesh-tempered-glass-argb-usb-30-e-atx-mid-tower-kasa-p-50556 Boşluğu silerseniz güzel bir psu dur :) ama site hakkında çok sorunlar gördüm sebebini bilmesemde güzel ürün . Sizin baktığınız kasa daha güzel ama :)
  6. LaZz61

Bu markanın psu sağlam olurda işte . Deepcool kasa ve psu güzel oluyıordu modüler atx 3.0 psu ile geliyordu uyguna.
  7. LaZz61

Coil whine geçer mi?

Cw sorunu çözümü yok zamanla kendi kaybolabilir veya şiddeti artabilir. Asus yetkili servisine gönderip rapor almayı deneyebilirsiniz belki müşteri memnuniyeti adına değişirler ses hassasiyetim felan diyebilirsin harici zaten gönderirken de belirtiyorlar sürekli sorun teşklil etmez arıza değil...
  8. LaZz61

5070 Tİ LANSMAN FİYATI

35k ya çıkacak evet ama ne zaman zaman belirsiz. Satın alma botlarından kalırsa bulursun.
  9. LaZz61

5070 Tİ LANSMAN FİYATI

Tarih bellide saat belirsiz 5080 de saat vermiştiler .
  10. LaZz61

Ekran kartımı sattım, şimdi ne yapmamız gerek?

4080s yanına bi ikinci el 7800x3d temiz
  11. LaZz61

RTX 5000 Serisini beklemeli miyim?

Ben 4070ti sattım bekliyorum mesela bekle bekle :) umarım patlamayız.
  12. LaZz61

TOPLADIĞIM PCDE YARDIMA İHTİYAÇ

Valla ben önerdim kardeşim patriot sorunsuz kullanıyorum xmp açarak expo bile yok :) Tabi bütçe meselesi bütçe derdiniz yoksa gözünüze güzel geleni alın geçin. Uyumsuz olursa iade edersiniz nediyim.
  13. LaZz61

Ben şahsen expo desteksiz ram kullanıyorum hiç sorun yaşamadım illa expo ram almanıza gerek yok veya anakart uyum listesinde illa olacak diye bir şey de yok. Sağlam Chipli ram tercih etmeli gskill güzel ama çok pahalı muadillerine göre. Evet expo desteği var gözüküyor siteden baktım
  14. LaZz61

İçeriğindeki psu atx 3.1 yeni nesil psu alan arkadaşlar teyit ettti. deepcool Pn850M Ürün bu tüm korumaları mevcut. Kasada hava akışı güzel üst tarafa 360mm rahatlıkla sığıyor. 1723804424 Ram olarak imzamdaki ramleri sorunsuz kullanıyorum uygun olarak lexar marka ramlerde bulunmakta. Sıvı...
  15. LaZz61

https://www.sin erji.gen.tr/deepcool-ch560-850w-80-gold-mesh-tempered-glass-argb-usb-30-e-atx-mid-tower-kasa-p-50556?srsltid=AfmBOopn59LBupcVFBbWI9unCnXnx3KwVd-J4dj4kOZ0fbG8J62RrcC8 Kasa ve psu kaliteli güzel fiyat sistemine uygun. Aradaki boşluğu silmeyi unutma.
  16. LaZz61

🔴 Tek Tek Toplanan Bu Sistem Sizce Nasıldır ? 🔴

Gen 5 yatırım yaparsın sıkıntı yapma :) 1TB gayet yetiyor oyun arşivi yapmıyorsan :P
  17. LaZz61

🔴 Tek Tek Toplanan Bu Sistem Sizce Nasıldır ? 🔴

Bence bi 7800x3d patlar oraya :)
  18. LaZz61

Ryzen 7 7800x 3D li sistem diziyorum

lancool 2 üst kısıma 360mm sıvı soğutma olmuyor aklında bulunsun lancool 3 bakabilirsin 420mm kadar destekliyor. KEndim deepcool morpheus aldım 420 desteği için.
  19. LaZz61

Geleceği düşünen birisi olarak yeni seri anakartlar yolda onları alırdım. Hatta b650 yi satıp geçmeyi düşünüyorum :) Geleceğe yatırım olsun diye.
  20. LaZz61

Anakartı kullanıyorum tabi 4 5 k civarına almıştım zamanında işlemciyi rahatlıkla besleyebiliyor.
Geri