Arama sonuçları: *

1. L

Tron V2 22499 TL'ye alınır mı?

2k'da oynayacak arkadaş
  2. L

Hocam nvidia toplanacağı kesin, ssd'yi de değiştirebiliriz. Yani 25k seviyelerine çıkana kadar kasa, psu ve ssd'yi değiştirmeyi düşündüm ben
  3. L

Arkadaşlar selam bir arkadaş için kasa bakıyorum da. Tron v2 3070ti'li sistemi beğenmiş. Özellikleri aşağıya sıralayacağım fakat bütçeyi 25k seviyelerine çıkarabilir. Kasa ve güç kaynağını beğenmedim ben. SSD'den de emin olamadım, anakart da giriş seviyesi diye hatırlyıroum. Sizce nasıl...
  4. L

md3 sistem al satçılar 😀😀😀

Adam gayet güzel açıklamış hiçbir yalan söylemeden 7k'ya aldığını vs. de söylemiş. Yani burada hiçbir dolandırıcılık veya yapılmaması gereken bir şey yok. Maalesef bu işler şans işi, hız işi. Ben de zamanında 3060'lı sistemi alamamıştım çok üzülmüştüm. Ama sırf biz alamadık diye al-satçılara laf...
  5. L

bu sistem ederi Nedir ?

Ne zaman topluyor?
  6. L

rx 6700 xt Sistem tavsiyesi

4 ay önce 15 bine 3070 koyuyordun hem de çok rahat. Ona şaşırmayıp ssd ve ram'e mi şaşırıyorsun ? :D
  7. L

rx 6700 xt Sistem tavsiyesi

SSD gayet iyidir, ramler de fena değil.
  8. L

32 GB RAM RX6700XT R5 5600X İLE ORTA AYARLARDA CS VALO PUBG KAÇ FPS ALIRIM

Dostum imzadaki sistemi kullaniyorum(5600x 16 ram 6700xt) Valorant dusuk grafikler 450 fps aliyorum. Pubg normalini oynuyorum genelde ortada 160- 200 fps civari aliyorum. Cyberpunk her sey ultrada rtx off sekilde 70 fps civari aliyorum. Not:1080p’de
  9. L

RX 5500 XT 8GB ve Ryzen 5 1600 AF İyi mi?

Coooook pahali maalesef
  10. L

Delta 5T10-RTX3060 sistem alınır mı?

2K'da bu sistemle istediğiniz performansı alabileceğinizi düşünmüyorum.
  11. L

Bu ikililerden hangisi sizce

Evet, iyidir. Fakat amacınız oyun ise 5600X + 6700XT daha iyi bir ikili olur. Bir de üstüne b550 anakart alırsanız Smart Access Memory de açarsınız. Hem de daha uyumlu çalışır parçalar birbirleriyle. Bu arada 3060 almanızı önermem yani 6700XT'ye göre performans bakımından çok ama çok geride.
  12. L

Çözüldü✓ Gamegaraj hazır sistem toplama

Bütün sorularım bu kdardı cidden çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz :)
  13. L

Cidden çok teşekkürler yardımlarınız için :) Peki @Jnwander şimdi sistem bios update'li olarak gelecek büyük ihtimalle. Ben eğer ssd'yi değiştirirsem bios'u yine updatelemem mi gerekir yoksa öyle bir durum söz konusu bile değil mi ?
  14. L

Aslında benim eski ssd yeni sistemde bir sorun çıkarır mı onu sormak istemiştim. Direkt olarak windows 10 falan yüklü mü kalacak mesela? 1617983381 Peki hocam bir soru daha sorayım, yeni sisteme eski ramlerimi takarsam (eski derken anakartla vb. uyumlu) herhangi bir şey yapmam gerekir mi yoksa...
  15. L

Hocam sana şöyle anlatıyım. Şimdi benim M2 SSD'min içinde birçok oyun, windows 10, fotoğraflar falan yüklü. Ben eğer gamegarajdan aldığım ssd'yi sistemden çıakrtıp, benim kendi ssd'mi o sisteme takarsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
  16. L

Çok sağolun hocam nedense konularıma kimse cevap vermiyor. :( Sizin de gamegarajdan alışveriş yaptığınızı bildiğimden dolayı etiketledim. Çok teşekkürler yardımlarınız için.
  17. L

Arkadaşlar gamegaraj sitesinden hazır sistem almayı düşünüyorum, birkaç sorum olacak daha önce alanlara @cemtastan2301 sen de hazır sistem almıştın diye hatırlıyorum ondan dolayı etiketledim. 1- Windows 10 kurulu mu geliyor? (deneme sürümü vb.) 2- Bios update yapılı olarak mı geliyor? 3-...
  18. L

Gamegaraj- Sistem Satin Alim Hakkinda

Merhabalar gamegarajdan bir sistem almayi dusunuyorum da bazi sorularim olacak; 1- Siparis edecegim sistemin montajli olarak gelecegini biliyorum. Fakat ornegin bios updateli mi gelecek windows 10 kurulu mu gelecek bunlar hakkinda bir bilgim yok. Bilgilendirirseniz sevinirim. 2- Ryzen 5 5600X...
  19. L

RTX 3060lı Ryzen 5 3600lü Sistem

İyi değil, ortalama hatta kötü bile denebilir.
  20. L

5500 TL İ5 10400+RTX 2060 SİSTEM Ardanizz Case V1

Ekran kartini o fiyata bulman imkansiz, ilan olu. 7 aylik ilan, kimse 2500’e 2060 Vermez su devirde.
Top Bottom