Neler Yeni

Çözüldü✓ Gamegaraj hazır sistem toplama

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Arkadaşlar gamegaraj sitesinden hazır sistem almayı düşünüyorum, birkaç sorum olacak daha önce alanlara @cemtastan2301 sen de hazır sistem almıştın diye hatırlıyorum ondan dolayı etiketledim.
1- Windows 10 kurulu mu geliyor? (deneme sürümü vb.)
2- Bios update yapılı olarak mı geliyor?
3- Sistemimdeki eski bir ssd'yi bu sisteme taksam bir sorunla karşılaşır mıyıM? Veya aynı zamanda harddiski taksam?

cemtastan2301

80+ Gold
Öncelikle etiketlediğiniz için teşekkür ederim. :)
1. soru için, Özelleştirme kısmından Windowsu seçmediğiniz sürece deneme sürümü dahi kurulmuyor kendimiz kurmak zorundayız.
2. soru için, Benim BIOS'um son sürüm gelmişti.
3. Sorunun cevabını bilmiyorum.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle etiketlediğiniz için teşekkür ederim. :)
1. soru için, Özelleştirme kısmından Windowsu seçmediğiniz sürece deneme sürümü dahi kurulmuyor kendimiz kurmak zorundayız.
2. soru için, Benim BIOS'um son sürüm gelmişti.
3. Sorunun cevabını bilmiyorum.
Çok sağolun hocam nedense konularıma kimse cevap vermiyor. :( Sizin de gamegarajdan alışveriş yaptığınızı bildiğimden dolayı etiketledim. Çok teşekkürler yardımlarınız için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Berkay Gençdoğan
Arkadaşlar gamegaraj sitesinden hazır sistem almayı düşünüyorum, birkaç sorum olacak daha önce alanlara @cemtastan2301 sen de hazır sistem almıştın diye hatırlıyorum ondan dolayı etiketledim.
1- Windows 10 kurulu mu geliyor? (deneme sürümü vb.)
2- Bios update yapılı olarak mı geliyor?
3- Sistemimdeki eski bir ssd'yi bu sisteme taksam bir sorunla karşılaşır mıyıM? Veya aynı zamanda harddiski taksam?
ilk iki sorunu cevaplamış. üçüncü soruna gelirsek eğer ssd iyi ise sorunla karşılaşmazsın hatta Hem ssd hem HDD kullanabilirsin.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
ilk iki sorunu cevaplamış. üçüncü soruna gelirsek eğer ssd iyi ise sorunla karşılaşmazsın hatta Hem ssd hem HDD kullanabilirsin.
Hocam sana şöyle anlatıyım. Şimdi benim M2 SSD'min içinde birçok oyun, windows 10, fotoğraflar falan yüklü. Ben eğer gamegarajdan aldığım ssd'yi sistemden çıakrtıp, benim kendi ssd'mi o sisteme takarsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?

cemtastan2301

80+ Gold
Hocam sana şöyle anlatıyım. Şimdi benim M2 SSD'min içinde birçok oyun, windows 10, fotoğraflar falan yüklü. Ben eğer gamegarajdan aldığım ssd'yi sistemden çıakrtıp, benim kendi ssd'mi o sisteme takarsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
O SSD boş olduğu için herhangi bir sorun olacağını zannetmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Berkay Gençdoğan
Yeni anakartınla uyumlu ise eski m2 ssd Karşılaşmazsın

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
O SSD boş olduğu için herhangi bir sorun olacağını zannetmiyorum.
Aslında benim eski ssd yeni sistemde bir sorun çıkarır mı onu sormak istemiştim. Direkt olarak windows 10 falan yüklü mü kalacak mesela?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki hocam bir soru daha sorayım, yeni sisteme eski ramlerimi takarsam (eski derken anakartla vb. uyumlu) herhangi bir şey yapmam gerekir mi yoksa sistem sorunsuz çalışmaya devam mı eder?

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Hayır,kendi ssdnizdeki Windows'u kurup kullanılabilirsin ve daha sonra bilgisayarla gelen Ssd'yi kullanabilirsiniz

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Hayır,kendi ssdnizdeki Windows'u kurup kullanılabilirsin ve daha sonra bilgisayarla gelen Ssd'yi kullanabilirsiniz
Bende onu diyorum işte, PC'de ki SSD bomboş zaten, elinizdekini takarsanız bir sorun olmaz bence ve evet Windows yüklü kalır.
Cidden çok teşekkürler yardımlarınız için :)
Peki @Jnwander şimdi sistem bios update'li olarak gelecek büyük ihtimalle. Ben eğer ssd'yi değiştirirsem bios'u yine updatelemem mi gerekir yoksa öyle bir durum söz konusu bile değil mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,067,746
Üyeler
169,615
Son üye
Oyunbozanuşak