Arama sonuçları: *

1. LenKys

tüm bileşenler aynı marka olan pc mi hepsi farklı markalarda toplama pc mi

bütçene bağlı nedir bütçen illaki nvıda alıcam diyorsan 2.el 3080 alınabilir birçoğu minig çıkması ama ölü fiyatlar geliyor bazen ben msı 3070ti suprimx 8900tl almıştım ama senin hiç pc yoksa hazır sistem alıcan en uygunu onlar oluyor tek tek markalı olsun diye sistem alma çok zararlı çıkar...
  2. LenKys

3070ti kullanıyorum hemde alabileceğin en iyisi Suprimx dahi o parayı etmez kart forza rdr2 gibi yüksek bellek kullanan oyunlarda uyarı veriyor artık günümüzde birçok oyun bellek kullanımı 8gb geçti yüksek bellek kullanımı gereken oyunlarda anlık takılmalar oluyor kartın saf gücü çok iyi fakat...
  3. LenKys

3070ti üzerinden konuşmuyorum gb olarak söylüyorum 8gb dışında 3070ti yok
  4. LenKys

8gb karto o paraları verme hakkı o değil
  5. LenKys

3 aylık bilgisayar ortalama fiyatı ederi ne??

40000TL ona vericene ben sana imzadaki sistemi 4000tl verieyim herşeyinle daha iyi :D
  6. LenKys

Frekans TV FT3 Sistem Aldım H.O mu G.o mu ?

hayırlı olsun güzel fiyat eğer özelleştirme şansın olsaymış keşke 3600mhz yapsaydın rami ryzende mhz yüksek olunca fps doğrudan etkiliyor ama yinede fiyatı güzel hayırlı olsun
  7. LenKys

5600x 4070ti besler mi ?

bencede dar boğaz yok ama yine iyi bir soğutucu ile iyibir oc yapınca dahada artar performansı belli anlarda dar boğaz olabilir o yüzden
  8. LenKys

Arctic 360 MM Sıvı Soğutma için kasa önerisi

antec df700 flux üst tarafına uyuyor başka forumda gördüm ki kendimde bu hafta içinde alicam 1680685822 https://www.technopat.net/sosyal/konu/antec-df-700-flux-sahiplerinin-ueste-taktigi-360mm-sivi-sogutmalar.2212563/?amp=1
  9. LenKys

Bu kasada sıvı soğutma nereye takılır?

çok ona vericen parayla git daha iyi sıvı soğutma al yada sistemde eksik yükseltmen varsa onu yap
  10. LenKys

Bu kasada sıvı soğutma nereye takılır?

basit bişey aslında internetten izle nasıl kuruldunu zor oldunu dusunursen bilgisayarciya yaptırırsın (üste tak daha iyi olucaktir eğer bilgisayarciya gidersen öne felan takalım derse hayır üste istiyorum de muhakkak)
  11. LenKys

Vatan da Satılan Hazır Sistem HK.

psu kötü değil hatta gayet iyi THERMALTAKE TR2 S 650W
  12. LenKys

Donanım arşivi sistem

hazır bu tarz bi konu açılmışken bende sorayım donanım arşivi ayın ürünleri niye gelmedi bu ay
  13. LenKys

3070 Ti li sistem 24K

Hayır
  14. LenKys

3070 Ti li sistem 24K

Aynen iyi bir soğutucu ile oc yapıp 5600x performansı çok rahat alınabilir
  15. LenKys

3070 Ti li sistem 24K

n11 satmıyor gaming gen tr satıyor en kötü yenilenmiş kart olabilir oda 2 3 tane çıkar ki oda yoktur yani
  16. LenKys

Sözde yeni yıl zamları

yılbaşından önce daha başladırlar zamlara :D
  17. LenKys

🤩 3060Tİ'LI MODART M9 GELDİ FENA🤩

sırf ekran kartı için alicaktim içinden işime yarayacak olanları alıp kalanı saticam ama kredi kartı gelemdi şu an bulundum şehirde kurye teslim etmedi şaka gibi
  18. LenKys

Bu devirde fp bir sistem kaç TL'ye toplanır?

dostum bak F/P düşük bütçe olarak gösteriyorsun fiyat performans ucuz demek değil fiyatınin en iyi o fiyata alınabilecek en iyisi sorduna gelirsekte genelde o bütçede 2. el çok daha mantıklı 0 ile 2. el ucuz apular arasında yarı yarıya yakın performans farkı oluyoe 1673713803 şu anda en mantıklı...
Top Bottom