Neler Yeni

tüm bileşenler aynı marka olan pc mi hepsi farklı markalarda toplama pc mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emirhan
şimdi tüm parçaları asus olan pc toplamak istiyorum fakat zotacin çok uyguna satılan 3070 ti yı var ve hiçbir 3070 ti o fiyatlardan satılmıyor ne yapmalıyım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
şimdi tüm parçaları asus olan pc toplamak istiyorum fakat zotacin çok uyguna satılan 3070 ti yı var ve hiçbir 3070 ti o fiyatlardan satılmıyor ne yapmalıyım
3070Ti yi ikinci el almıyorsan alınmaz. Marka konusunda ise hangisini ucuz bulduysan onu alacaksın markaya hiç takılma.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,323
İsim
Emir
3070tilerin fiyatı kazık.Marka takıntısı yapmdan total bütçeyi ve pcyi hangi amaçla kullanacağınızı söylerseniz iyi bir sistem toplanabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
dostum 7700xt ile yarışıyor ve rtx 4000 serisine kafa tutuyor
3070ti kullanıyorum hemde alabileceğin en iyisi Suprimx dahi o parayı etmez kart forza rdr2 gibi yüksek bellek kullanan oyunlarda uyarı veriyor artık günümüzde birçok oyun bellek kullanımı 8gb geçti yüksek bellek kullanımı gereken oyunlarda anlık takılmalar oluyor kartın saf gücü çok iyi fakat 8gb ile kartın gücünü kısıtlamışlar ilerde daha çok artıcak bu takılma droplar 3070ti çok ölü fiyatta değilse alınmaz kimseyede tavsiye etmem kendimdde 2.el 3090 geçmeyi düşünüyorum

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Selim
En son 2010 da bu kafadaydım 😁 Casper pcyi itelemislerdi bana sonra öğrendim ki toplama pc denilen bir nimet varmış bu yüzden 200k bütçen yoksa tek marka dizmenin mantığı yok bu yüzden en ucuz ama f/p kaliteli bileşenleri farklı farklı almak daha mantıklı. Ha bütçem çok olsaydı kesinlikle rog serisi tek marka dizerdim ama pahalı 🗿

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emirhan
En son 2010 da bu kafadaydım 😁 Casper pcyi itelemislerdi bana sonra öğrendim ki toplama pc denilen bir nimet varmış bu yüzden 200k bütçen yoksa tek marka dizmenin mantığı yok bu yüzden en ucuz ama f/p kaliteli bileşenleri farklı farklı almak daha mantıklı. Ha bütçem çok olsaydı kesinlikle rog serisi tek marka dizerdim ama pahalı 🗿
ben rog değilde tuf dizmek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

3070ti kullanıyorum hemde alabileceğin en iyisi Suprimx dahi o parayı etmez kart forza rdr2 gibi yüksek bellek kullanan oyunlarda uyarı veriyor artık günümüzde birçok oyun bellek kullanımı 8gb geçti yüksek bellek kullanımı gereken oyunlarda anlık takılmalar oluyor kartın saf gücü çok iyi fakat 8gb ile kartın gücünü kısıtlamışlar ilerde daha çok artıcak bu takılma droplar 3070ti çok ölü fiyatta değilse alınmaz kimseyede tavsiye etmem kendimdde 2.el 3090 geçmeyi düşünüyorum
ne alma mı önerirsiniz?

Son düzenleme:

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
ben rog değilde tuf dizmek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne alma mı önerirsiniz?
bütçene bağlı nedir bütçen illaki nvıda alıcam diyorsan 2.el 3080 alınabilir birçoğu minig çıkması ama ölü fiyatlar geliyor bazen ben msı 3070ti suprimx 8900tl almıştım ama senin hiç pc yoksa hazır sistem alıcan en uygunu onlar oluyor tek tek markalı olsun diye sistem alma çok zararlı çıkar sana önerim illaki asus falan alıcam markalı olsun rog olsun dersen yine çok iyi fiyata hazır sistem alıcan ordan satıp üst verisona yükseltirsin ama bu işlem sana biraz gereksiz israf gibi olur

Top Bottom