Ramlerin anakartla uyumlu olmama sorunu olurmu akakcede tek 8 GB daha uygun fiyata gelen 3600 ram var da 2 tane 8 alsam Corsair sanırım bı sorun olurmu
Arkadaşlar bahsettiğim işlemci ile 16 ramli en uygun parçalar ile nasıl bı sistem toplayabiliriz yardımcı olur musunuz apu sistem olucak ekran kartı takmayı düşünmüyorum
3400g gerçekten çok iyi 5600g ile aynı performansı alıyor hemen hemen ama şuan stok yok maalesef bende toplamak istiyorum sizce 3400g ikinci el mi bakmaliyim yoksa 3350g pro mu alayım
3350g ile 5600g aynı performansı alıyor neredeyse o yüzden böyle almak istedim olmadı ileride satarım kart için ona göre işlemci alırım birde bu kartlar dahili ekran kartlı dimi sonra 3350pro modeli yani var diye biliyorum
Merhaba arkadaşlar yakında 3350g almayı düşünüyorum ama ileriye dönük de olmasını istiyorum ileride 3050 falan takılabilir mi pek anlamıyorum o yüzden şimdiden teşekkürler.
Çok teşekkürler bu şekilde alabilirim dimi itopyadan + bios update derken nasıl yapmam lazım çok anlamıyorum parçaları arkadaşıma taktiricam bilgisayarci kendisi
Suan en uygun işlemci fiyat olarak itopyada oradan baktım bütün parçalara tek almak istesek alamıyoruz işlemciyi onuda anlamadım sizde toplayabilirsiniz itopyadan bu fiyata
Çok güzel inceleme yapmışsınız sizce attığım sistem güzel mi ileride ekran kartı alabilirim dediğim gibi bu işlemciye hangi kartlar uygun olur onuda pek bilmiyorum ama topladığım sistem sizce iyi mi