Neler Yeni

4650G İşlemci ile sistem toplama

LikeWick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerem avcı
Bütçe
5500.6000
Arkadaşlar belirttiğim işlemci ile 3600mhz ramli 5-6k bütçem var yardımlarınızı bekliyorum

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Da v4.5 sistemini 2. Elden bakabilirsiniz. Pazarlık ile 5.5k civarına alabilirsiniz muhtemelen. Tabi o kadar insaflıysalar.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

LikeWick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerem avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

LikeWick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerem avcı

VuVuzela

80+
Genelde get açmıyorlar. Nedenini bilmiyorum ama gıcık oluyorlar galiba.
Elektronikte GET açmak bana mantıksız geliyor. Bilgisayardan parça değiştirilip iade geçilirse satıcı olarak nasıl kanıtlayabilirsin?

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Elektronikte GET açmak bana mantıksız geliyor. Bilgisayardan parça değiştirilip iade geçilirse satıcı olarak nasıl kanıtlayabilirsin?
Yahu bazıları böyle diyor bazıları koruyor diyor anlamadım gitti.

VuVuzela

80+
Yahu bazıları böyle diyor bazıları koruyor diyor anlamadım gitti.
Alıcıyı çok iyi koruyor ama satıcıyı koruduğunu düşünmüyorum. Ben koleksiyonluk ürün alırken GET kullanıyorum aktif olarak ama gelen ürünün kumaşına zarar verip bu kusurlu geldi diye resim ile itiraz etsem anında iade kabulü olacağını düşünüyorum. Gönderici de video ile paketler vs diyorlar ama diyelim 2 tane vardı ve kusurlu olanı yolladı hatasız olanı sadece video için kullandı. Sistem sabote edilmeye açık bence.

Alıcı zarar görse sadece parası gidiyor o da bir şekilde iade oluyor ama satıcı zarar görürse ürün de görebilir ve direkt satış fiyatı baltalanabilir hem de hiç yanlış bir davranışta bulunmadan.

abcdefg1234

80+ Silver
Ramlerin anakartla uyumlu olmama sorunu olurmu akakcede tek 8 GB daha uygun fiyata gelen 3600 ram var da 2 tane 8 alsam Corsair sanırım bı sorun olurmu
Corsair ramler daha ucuza geliyorsa onu da tercih edebilirsiniz. Uyumsuzluk sorunu yaşamazsınız diye tahmin ediyorum ama bi garantisi de yok tabi,elektronik ürün sonuçta.

Top Bottom