Arama sonuçları: *

1. LokmanBey

20 BİN TL BÜTÇE TOPLAMA VEYAHUT HAZIR SİSTEM ÖNERİLERİ

Selamunaleyküm arkadaşlar toplama bilgisayar kısmında ddr5 bir sistem topladım ama belki ona eş değer hazır sistemler vardır bütçe esneyebilir
  2. LokmanBey

Gaming gen TR güvenilir midir?

Güvenilir.
  3. LokmanBey

Çözüldü✓ 2.EL HAZIR SİSTEM (İTOPYADAN ALINMA)

Hocam direkt 1000 TL indirmesi çok garip bir durum hiç bir kimse 1000 TL indirmez yüksek meblağlı bir ürün değilse
  4. LokmanBey

Kasaya hersey uyarmı yardım edersenız sevınırım

Hocam Mid Tower kasalarda atx anakart tam sığmakta alttan ve üstten bir boşluk kalmıyor kablolamayı iyi gizleyemeyebilirsiniz
  5. LokmanBey

Gtx 750 ti ekran kartlı pc valorant lol oynatır mi

Ortalama 100 fps alırsınız ama ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum hocam benzer sistemim vardı 2 sene öncesinden bu değerleri alıyordum
  6. LokmanBey

Gtx 750 ti ekran kartlı pc valorant lol oynatır mi

Hocam valorant ve cs gibi oyunlar işlemci odaklı oyunlardır işlemciniz nedir?
  7. LokmanBey

2.el GTX 1070'li sistem alınır mı?

Amd i5 işlemci? :D hocam adam daha ne sattığını bilmiyor bileşenlerin modelini yazmamış bile
  8. LokmanBey

İnternetten bilgisayar parçası almaktan çekiniyorum

Hocam kullandığım sistemimi parça parça aldım herhangi bir sorun çıkmadı ortaya çıkacağını da sanmıyorum pek
  9. LokmanBey

2. EL BİLGİSAYARIM KAÇ LİRA EDER

Hocam ekran kartının piyasası 4-5k arası zaten sen sıfırla karşılaştırmayacaksın
  10. LokmanBey

Hangisinde daha yüksek fps alirim

ram MHz'ini kasayı ve güç kaynağının ne olduğunu yazarsanız daha iyi olur 1688112938 hdmı'dan vga'ya dönüştürücü alın hocam
  11. LokmanBey

gtx 1060 6 gb gtx 960'dan daha iyi bir kart
  12. LokmanBey

monitörle fps'in bir alakası yok istersen 2000'lerden kalma monitör kullan sadece görüntü anlamında kalitesi düşük olur FPS KAYBI YAŞAMAZSINIZ
  13. LokmanBey

Alttaki sistem daha iyi hem daha fazla fps alırsınız hem de yükseltme yapabilirsiniz işlemcinizi ve bu daha da fazla fps demektir
  14. LokmanBey

2. el bilgisayar alınır mı?

Hocam elindeki kasa 5k etmez en baba 3k verilir
  15. LokmanBey

2. el bilgisayar alınır mı?

Hocam 6500 TL nerede 1119 TL nerede :D
  16. LokmanBey

RTX 3060 Ti Sistem Toplama

Hocam tam araştırmadım fiyat konusunda ama bunu önerebilirim https://www.gaming.gen.tr/urun/313157/nova-white4070-intel-i5-12400f-asus-dual-geforce-rtx-4070-oc-12gb-white-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  17. LokmanBey

RTX 3060 Ti Sistem Toplama

Bu fiyata rtx 4070'li sistemler var hocam paranızı çöpe atmayın
  18. LokmanBey

Bu sistem ne kadar eder

not (ssd değiştirmedim) kasa ve psu değişti
  19. LokmanBey

Bu sistem ne kadar eder

Hocam ben kendimden yola çıktım benim de fiyat aralığım buna yakındı elimde ssd,kasa ve psu bulunuyordu gittim anakart,işlemci,ram ve ekran kartını aldım (ekran kartı ikinci el) elimde olan kasa ve psu ile bir süre idare ettikten sonra onları da değiştirdim uygun fiyatlı bir sistem çıkardım...
  20. LokmanBey

Bu sistem ne kadar eder

Hocam eğer alıcıysanız bu fiyata değmez parça parça hem sıfır hemde ikinci elden pc toplayabilirsiniz
Top Bottom