Arama sonuçları: *

1. Lunchx

Beyaz kasa dizmek para israfı mı sizce ?

Hocam bende beyaz sistem toplamistim ve evet iyikide toplamisim cunku ileride insanin icinde kaliyor öyle beyaz bir sistem. Ve tabikide normal toplayanbilecegin bir sistemin bir tik alt duzeyinde toplaniyor dogal olarak biraz daha pahali.
  2. Lunchx

Bu sistem darboğaz yapar mı (R5 5600 RTX3070)

Yapmaz hocam islemciniz 3080 e kadar besleyebilir.
  3. Lunchx

Ryzen 5 7600x RTX 4070 besler mi?

Hocam ben 12600kf ile 1080p de kullaniyorum sorunsuz bir miktar darbogaz var ama sorunsuz, islemciniz rahat besliyor 4070 i.
  4. Lunchx

Toplamış olduğum sistemin eksikleri nelerdir? ❗

Hocam 7700x o.c ile guzel bir sey olabilir bence.
  5. Lunchx

Simulasyon Ağırlıklı Çalışacak Sistem

Sanmiyorum hocam 3070 ti vardi ama dogrudur islemci olayi.
  6. Lunchx

Bilmiyorum hocam bir degisik geldi bende assetto corsa oynuyorum ekran kartini degistirdikten sonra fps im baya yukseldi 40 50 gibi bir deger bu tablonun böyle olmasina sasirdim.
  7. Lunchx

Toplamış olduğum sistemin eksikleri nelerdir? ❗

Hocam iyi bir darbogaz yerseniz ben 4070 ile 12600k yi 1080p de kullaniyorum darbogaz yiyiorum baya bazi oyunlarda grafigi en ultra yapinca 80 90 lari kullanmanmaya basliyor, bence yazik edersiniz minimum 2k gerek.
  8. Lunchx

Hocam similasyon oyunlar ekran karti tabanli oldugu icin bence ekran kartina yuk vermek daha önemli.
  9. Lunchx

Sistem iyi mi daha iyi var mıdır oyun için ??

Tamam o zaman neden bos konu aciyorsunuz eger nvidia istemiyorsaniz.
  10. Lunchx

Ne demek yetmiyor hocam 1080p de.
  11. Lunchx

4060 da yine 8 gb ve 12 gb secenekleri sunulacak, hocam 1080p de oynayacaginiz icin bir sorun olusturmaz Abdullay bey in yaptigi video 2k oyunculuk icin gecerlidir.
  12. Lunchx

Hocam AMD suanda hic belli olmuyor bazi %25 kitle sorun yasamiyor geri kalani driver sorunlari vesaire yasiyor secim size kalmis bende Nvidia kullaniyorum sorun cikmamasi icin. Dusunur iseniz en iyi fiyatli sistem bu: https://www.gencergaming.com/pch-v2.1
  13. Lunchx

Yeni toplayacağım sistem için görüş ve öneri lütfen.

Hocam ekteki sistem guzel fakat bende intelciyim ama butceniz icin 3070 almak var iken 3060 ti almazdim ben.
  14. Lunchx

Sistem darboğaz yapar mı?

Hocam fiyat hakkinda bir sey diyemem fakat sisteminizde herhangi bir darbogaz yasamazsiniz.
  15. Lunchx

Yeni toplayacağım sistem için görüş ve öneri lütfen.

Hocam suanda en iyisi bu diye biliyorum arkadasim da satin aldi. https://www.gencergaming.com/pch-v2.1 1684738376 Ekran karti Eagle oldugu icin bir ön yargi bulunabilir fakat bu fiyat icin guzel bir ekran karti eger fiyati cikarsaniz önerebilecegim tuf ekran kartlida var.
  16. Lunchx

22.000 TL Sistem Tavsiye

Merhaba arkadasimin 22k sistem önerisine ihtiyaci var max butce 22k 22k yi gecmiyor. Nvidia kartli bir sistem istiyor.
  17. Lunchx

Alacağım güç kaynağına göre anakart önerisi

Hocam modullu olan kablolar cikartilabiliniyor modulsuz olanlar ise kablo cikartilmiyor psu kablolari.
  18. Lunchx

Çözüldü✓ Sistemimi 10 üzerinden puanlayın

3080 falan olmuyor mu o fiyatlara ama koltuk monitör oldugu icin olmaz gibi. 1680596010 Turkiyeyi bilmiyorum ama yurt disinda yasadigim icin yurt disini baz aldim, yurt disinda tercih edilmeyen bir marka.
  19. Lunchx

Çözüldü✓ Sistemimi 10 üzerinden puanlayın

Hocam 30k nedense bana cok gibi geldi (cok olmayabilir ben sadece piyasayi bilmedigim icin tahmin yuruttum) sisteminiz parca kalitesinden 7 verebilirim RAM bilmiyorum fakat cok iyi bir sey oldugunu söylemiyorlar, Anakart B550 olabilirmis, Hava sogutma olmadigi icin
Top Bottom