- Bütçe
- 20000
https://www.gaming.gen.tr/urun/2789...6gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sistem uyumlu mu parçaları ve iyi mi fiyatı uygun mudur ? Oyun için
az daha çıkabilirsen böyle bir şey varhttps://www.gaming.gen.tr/urun/2789...6gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sistem uyumlu mu parçaları ve iyi mi fiyatı uygun mudur ? Oyun için
8GB ekran kartı kullanmayı düşünmüyorum yeni çıkan oyunlar hep 8+ olduğu içinaz daha çıkabilirsen böyle bir şey var
CAGDAS ISIL-SNOR / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
CAGDAS ISIL-SNOR oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
20 Bine kadar çıkarsistem bu fiyata göre güzel bütçe en fazla ne kadar artabilir ona göre birkaç model daha atayım
Darboğaz yapmaz değil mi?13400f yapip ful adus olan 18.400 e felan geliyor 1 tb kinstgon la onu alabilirsin
Bi kaç tane forum okudum AMD 6700 XT öneriliyor o ekran kartı şans işi diyorlaraz daha çık ve arkadaşın attığı sistemi al amd ile uğraşma 10 yıl nvida kullanıp amd 6800 e geçmiş biri olarak 7-8 aydır cidden bezdirmeye başladı yok güncel drivera geç, o driverda sorunlar var ddu ile kaldır geri gel, fiyat/performans olarak amd serisi elbette çok daha mantıklı ama tercih etmemeni öneririm
Hocam AMD suanda hic belli olmuyor bazi %25 kitle sorun yasamiyor geri kalani driver sorunlari vesaire yasiyor secim size kalmis bende Nvidia kullaniyorum sorun cikmamasi icin. Dusunur iseniz en iyi fiyatli sistem bu:8GB ekran kartı kullanmayı düşünmüyorum yeni çıkan oyunlar hep 8+ olduğu için
Mesaj otomatik birleştirildi:
20 Bine kadar çıkar
Darboğaz yapmaz değil mi?
Bi kaç tane forum okudum AMD 6700 XT öneriliyor o ekran kartı şans işi diyorlar
8 GB VRAM olmasa 12 GB olsa sıkıntı yk ama NVIDIA dalga geçer gibi 4060 serisini bile 8 GB yapacağını söylüyorHocam AMD suanda hic belli olmuyor bazi %25 kitle sorun yasamiyor geri kalani driver sorunlari vesaire yasiyor secim size kalmis bende Nvidia kullaniyorum sorun cikmamasi icin. Dusunur iseniz en iyi fiyatli sistem bu:
PCH v2.1 / RYZEN 5 5600 / RTX 3070 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
4060 da yine 8 gb ve 12 gb secenekleri sunulacak, hocam 1080p de oynayacaginiz icin bir sorun olusturmaz Abdullay bey in yaptigi video 2k oyunculuk icin gecerlidir.8 GB VRAM olmasa 12 GB olsa sıkıntı yk ama NVIDIA dalga geçer gibi 4060 serisini bile 8 GB yapacağını söylüyor
sağolun4060 da yine 8 gb ve 12 gb secenekleri sunulacak, hocam 1080p de oynayacaginiz icin bir sorun olusturmaz Abdullay bey in yaptigi video 2k oyunculuk icin gecerlidir.
8 GB VRAM Yetmiyor artık yetmiyorrrrrraga ekran kartı şans işi tabi de sen bu kadar para veriyosan azıcık performans fedası ver girme bu kumara al 3070-3060ti neyse boşver amd işini
Ne demek yetmiyor hocam 1080p de.8 GB VRAM Yetmiyor artık yetmiyorrrrrr