Arama sonuçları: *

1. Lympha

Çözüldü✓ Kasamı Satmak İstiyorum Ederi Nedir ?

rica ederim hayırlı satışlar
  2. Lympha

Çözüldü✓ Kasamı Satmak İstiyorum Ederi Nedir ?

20 ye giderse oturup dua edin hocam bu arada o nasıl bir ram miş 3200mhz 16gb 7.8k baya enteresan fiyatlandırma yazmışsınız
  3. Lympha

900 tl pc topladım iyi mi?

1.20 nin giriş ekranını görürse şükredelim. benim rtx 4050 1.20 de kasıyor...
  4. Lympha

hocam saçmalamayın. Minecraft gayet oynatır bu bilgisayar. FPS tpleri ile 1.8 sürümünde oynatır. 1692132672 16 chunk 70fps falan alır tahminim
  5. Lympha

hocam sahibindene gir çık yapamıyorum internetim az diye. Eğer 2 Ram slotu daha boştaysa 2x2gb daha takarsınız olur biter ama asıl önceliğiniz bir an önce ssd almak olsun.
  6. Lympha

PSU durumu nasıl marka model onu da bir sprun hocam belirtmediyse, maazallah patlar falan. PSU tehlikeli şey
  7. Lympha

yok dostum uzay falan sıkıntı ozaman, kasa almanız şart bu arada alacağınız kasanın durumunu bir sorun derim elinizi attığınızda elinizde kalmasın. 1692131204 bu arada PSU varmı sistemde göremedim de
  8. Lympha

hocam bencede, biraz pazarlığa daha oturun düşürün üstüne gidip 128 veya 250 bir sata SSD alın koyun.
  9. Lympha

adam haklı hocam. hiç olmazsa bir 90k 100k olsaydı dizerdik 3 5 bişe (!)
  10. Lympha

hocam amacınız sadece kardeşimin hevesi gitsin diyorsanız alabilirsiniz. bayağı donan bir makine olur HDD den kaynaklı ama iş görür mü derseniz, görür. Ama dediğim gibi bu bilgisayar çok götürmez sizi low gereksinim tarayıcılar low oyunlarla yetinirseniz, bu fiyata alınabilir. ama bana kalırsa...
  11. Lympha

hocam laptoplar otomatik olarak sınırlıyor fpsi. bende rtx 3050 vardı 150 alıyordum
  12. Lympha

hocam işlemcinin testine mi baktınoz ekran kartının testine mi baktınız
  13. Lympha

düşük ayarlarda 2 oyunu da oynar. win 7 kurduğunuz sürece
  14. Lympha

eba canavarı. 1692130436 ram anakart üstünde de PSU göremedim
  15. Lympha

İşlemci ve anakart uyumlu mu?

evet dostum
  16. Lympha

İşlemci ve anakart uyumlu mu?

AMD anakartı o hocam bunla uyumlu değil bu 1691163141 LGA1700 Anakart yazarsanız bu işlemciye uyumlu anakartları bulursunuz
  17. Lympha

DA SİSTEM LAPTOP TAKASI MANTIKLI MI

hocam en kötü ihtimal 12 ye satarsınız üstünde 4 5 daha koyup rtx 3050 li temiz eli yüzü düzgün markalar bulursunuz 2. ele
  18. Lympha

DA SİSTEM LAPTOP TAKASI MANTIKLI MI

monster cihaz,düşük Hz ekran,düşük depolama bence verilmemeli
  19. Lympha

Çözüldü✓ AMD mi daha iyi Nvidia mı?

maşallah hocam
  20. Lympha

Çözüldü✓ AMD mi daha iyi Nvidia mı?

dostum konuyla alakasız ama bu durumuna yazdıkların senin hayalindeki pc mi yoksa senin pc setup ın mı?
Top Bottom