Çözüldü✓ AMD mi daha iyi Nvidia mı?

Yayın vs. Varsa Nvidia>...

yayın açacaksan tender için Nvidia almalısın

hocam adam ryzen 5 5600 yapmak için 3070'li pcyi 4k yerine 6-7k arasında istiyor ama rx 6700 olan kafa kafa sizce değer mi ?

Hocam öncelikle iyi günler,
Elimde iki tane fırsat var birincisi Ryzen 5 3600x RTX 3070 diğeri ise Ryzen 5 5600 RX6700 ramleri ssdleri vs aynı
oynayacağım oyunlar Valorant-GTA 5 fln arada yayın vs de açacağım ekranım ise 165 Hz en iyi performansı hangisinden sağlarım acaba?
3070 6700den daha iyi ekran kartı 5600de 3600xden daha iyi ama ben olsam 3070li olanı alırdım ilerde işlemciyi satıp daha iyi işlemci alırım

3070 6700den daha iyi ekran kartı 5600de 3600xden daha iyi ama ben olsam 3070li olanı alırdım ilerde işlemciyi satıp daha iyi işlemci alırım
peki hocam ortalama kaç fps alırım

Yayın için ise tabii ki Nvidia.

8 yıllık amd kullanıcısıyım pcnin içinden geçmeme ragmen (hem hem fiziki hemde kullanım açısından) banamısın demedi. bi 2019'da cpunun termal macununu silip yenisini sürdüm bir kuruş masraf açmadı bana allah var. Bugün bile hala o macunla oyun oynuyorum. Bu ay yine bi sistem toplayacagım o da amd olacak. Döviz 20 lira olmuş bizim gençlerin kalite marka seçme lüksleri yok babadan zengin olsalar bile. En iyi f/p ürünü amd dir.

hocam adam ryzen 5 5600 yapmak için 3070'li pcyi 4k yerine 6-7k arasında istiyor ama rx 6700 olan kafa kafa sizce değer mi ?
Dostum direkt olarak kaziklanacaksin neyini zorluyon gidip bilgisayarını sat adam akıllı kendin topla ikinci el. Yada direkt sistem al bu şekilde kazık yersin hayır yani amd ekran kartı olan sistemle kafa kafaya etmek varken neden çok daha farklı olmayan sisteme ekstra para verirsin anlamadım gitti

Dostum direkt olarak kaziklanacaksin neyini zorluyon gidip bilgisayarını sat adam akıllı kendin topla ikinci el. Yada direkt sistem al bu şekilde kazık yersin hayır yani amd ekran kartı olan sistemle kafa kafaya etmek varken neden çok daha farklı olmayan sisteme ekstra para verirsin anlamadım gitti
hocam para konusu çok şey değil beni üzmeyecek bir pc arıyorum birkaç yıl idare etmedi yayınlarda vs. sıkıntı yaşamamak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,376
Üyeler
197,669
Son üye
sayhan
Geri