Çözüldü✓ 13 Bin TL'ye Ryzen5 3600, RX6500XT iyi mi?

Yaşadığım ilde ikinci el sistem satan bir mağaza gördüm ve bir sistem hoşuma gitti, yalnızca Valorant, GTA 5 ve FiveM oynuyorum, bu sistemin yeteceğini düşünüyorum acayip yüksek sistemlere gerek yok sadece bu oyunları açsa yeter. Eğer sistem iyi değilse de sıfır öneri sistemler alabilirim.

Sistem Fiyatı: 13.000₺
Sistem Parçaları:
  • Ryzen 5 3600
  • ASUS TUF Gaming B450M
  • G.Skill 8x4 32 GB RAM (3200MHz)
  • Kingston 250GB SSD
  • Sapphire 4 GB RX 6500 XT
  • Rampage 4 ARGB fanlı Gaming kasa
  • AMD Wraith Prism RGB fan
Ek: SSD'yi değiştirmeyi veya ek olarak HDD takmayı düşünüyorum.
Aman diyim RX6500XT li sistem alma okadar lanet bi kartki insanı bilgisayardan soğutur bizzat tecrübe ettim karta 4GB vram yetmiyor vram darboğazı yiyiyor kısaca kartın gücünde sıkıntı yok ama vram yüzünden verim alamıyorsun karttan

Aman diyim RX6500XT li sistem alma okadar lanet bi kartki insanı bilgisayardan soğutur bizzat tecrübe ettim karta 4GB vram yetmiyor vram darboğazı yiyiyor kısaca kartın gücünde sıkıntı yok ama vram yüzünden verim alamıyorsun karttan
Bu bütçeyle alabildiğim tek pc ve sadece valo ve gta 5 oynicam yüksek grafikli oyunlar değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13k ya sıfır sistem mi bekliyorsunuz
sıfır sistem beklediğimi nereden uydurdun

Sen önceki cümleyi dahil ediyorsan ben bilemem arada nokta var ikisi de farklı cümle ve 0 sistem illa 13k olcak diye bir sey demedim önerileri alabilirim dedim
Kardeş konuyu açarken yazdığın metindeki son cümle bu ne diretip duruyorsun eğer sistem iyi değilse sıfır alabilirim tarzı bir şey yazmıştın

Yaşadığım ilde ikinci el sistem satan bir mağaza gördüm ve bir sistem hoşuma gitti, yalnızca Valorant, GTA 5 ve FiveM oynuyorum, bu sistemin yeteceğini düşünüyorum acayip yüksek sistemlere gerek yok sadece bu oyunları açsa yeter. Eğer sistem iyi değilse de sıfır öneri sistemler alabilirim.

Sistem Fiyatı: 13.000₺
Sistem Parçaları:
  • Ryzen 5 3600
  • ASUS TUF Gaming B450M
  • G.Skill 8x4 32 GB RAM (3200MHz)
  • Kingston 250GB SSD
  • Sapphire 4 GB RX 6500 XT
  • Rampage 4 ARGB fanlı Gaming kasa
  • AMD Wraith Prism RGB fan
Ek: SSD'yi değiştirmeyi veya ek olarak HDD takmayı düşünüyorum.
knk ikinci elle uğraşır mısın işlemci 5600 al rahatına bak ram neden 32gb ?

anladım knk işlemci bence 5600 al azda olsa fark var
Sonradan takarım reis sıkıntı değil o şuanki kullandıgım pc i3-5005U ve 4gb ramli, intel hd5500 var her türlü pcye okeyim. valoda 100-150fps versin yeter cok şeye gerek yok ilerde takarım belki 5600

Biraz pahalı o sisteme.

Sonradan takarım reis sıkıntı değil o şuanki kullandıgım pc i3-5005U ve 4gb ramli, intel hd5500 var her türlü pcye okeyim. valoda 100-150fps versin yeter cok şeye gerek yok ilerde takarım belki 5600
sende haklısın kanka fiyat farkı ne kadar ki 2. el alacaksın zaten o işlemciyide dimi

Geri