Neler Yeni

Çözüldü✓ AMD mi daha iyi Nvidia mı?

halitxct

80+ Silver

kırmızışarapp

80+ Silver
Hocam öncelikle iyi günler,
Elimde iki tane fırsat var birincisi Ryzen 5 3600x RTX 3070 diğeri ise Ryzen 5 5600 RX6700 ramleri ssdleri vs aynı
oynayacağım oyunlar Valorant-GTA 5 fln arada yayın vs de açacağım ekranım ise 165 Hz en iyi performansı hangisinden sağlarım acaba?
AMD alırsan yazılımın ne kadar önemli bir şey olduğunu farkedip. Kartı en kısa sürede elden çıkarmaya çalışabilirsin. Ben çıkardım :p .Biraz şans işi. Fakat diyiyorsan ki yazılımı iyi olsun optimize olsun. Yok ben yayın açıcam bol bol ekran kaydı alıcam. Dlss kullanıcam. tabii ki NVİDİA 💚

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Daha fazla para verip daha az perfonmans almak isterdim yazman daha iyi olur
Dikkat! ettiysen performanstan hiç bahsetmedim kafan rahat olsun dedim.Gerisini anlayan anladı.Proglem çıktıktan sonra neyleyeyim ben performansı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne diyon bro ????? konu ile alakam bile yok ne atar yuapoıyon konuya cevap bile yazmamışım
Bu sen değilmisin ? Yoksa kim ? Brother

Ekler

• do.png
    do.png
    194.8 KB · Hit: 40

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Şansına güveniyorsan full amd olanı alabilirsin 5600ün render performansı iyidir. Nvidia olanda işlemci biraz düşük kalmış rtx 3070 olan işlemciden kaybediyor yayında nvidia daha iyidir ama işlemci değişmen gerekecek

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Ömer
AMD ekran kartı kullanan biri olarak nvidia <3

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
Elimde iki tane fırsat var birincisi Ryzen 5 3600x RTX 3070 diğeri ise Ryzen 5 5600 RX6700 ramleri ssdleri vs aynı
oynayacağım oyunlar Valorant-GTA 5 fln arada yayın vs de açacağım ekranım ise 165 Hz en iyi performansı hangisinden sağlarım acaba?
3600 olmaz dar boğaz yapar, ekran kartını 3070 alcağına daha ucuza r6700xt al işlemciyi 5600x yap daha iyi olur

Can...

80+ Platinum
hocam 6700 lü olanı laptopum ile takas edicem 3070'li olanında ise üstüne 4000 civarı istiyorlar
Cüşş Nvidia diye abartmış satan en iyisi sen laptop u sat hocam adam akıllı kendin sistem al

hocam 6700 lü olanı laptopum ile takas edicem 3070'li olanında ise üstüne 4000 civarı istiyorlar
Laptop neydi senin hacı önce bir takasa degermi ona bakalım sistem seçmeyi boşver de

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Fatih Ayhan
Daha fazla para verip daha az perfonmans almak isterdim yazman daha iyi olur
Daha az performans almazsın. 12 ve 13. nesil işlemciler kendi rakiplerine oranla ortalamada daha güçlüler. Lütfen yanlış bilgilendirmeyin insanları. İntel şu anda performans olarak daha iyi. Diğer etkenleri de göz önünde bulundurduğunda amd'nin daha mantıklı olması için sebepler oluşturabilirsin ama performans bu sebepler arasında değil.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Dikkat! ettiysen performanstan hiç bahsetmedim kafan rahat olsun dedim.Gerisini anlayan anladı.Proglem çıktıktan sonra neyleyeyim ben performansı ?

Emoji olarak bendr sandum yazı olarak bekle bakam

Ryzen Varken Intel Övmen Ve Ryzen Sanki Sorunluymış Gibi Konuşman Komikti Bu Kadar Amd Ekran Kartında Kötü Ama İşlemcide acımaz

Son düzenleme:

emralaf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Yıldız
Cüşş Nvidia diye abartmış satan en iyisi sen laptop u sat hocam adam akıllı kendin sistem al

Laptop neydi senin hacı önce bir takasa degermi ona bakalım sistem seçmeyi boşver de
hocam lenovo yoga c740 all in one laptop var bende

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
bütçe ne kadar?

Top Bottom