halitxct
80+ Silver
Daha fazla para verip daha az perfonmans almak isterdim yazman daha iyi olurBen olsam intel&nvidia ikilisini alırım.Kafam rahat olur.
Daha fazla para verip daha az perfonmans almak isterdim yazman daha iyi olurBen olsam intel&nvidia ikilisini alırım.Kafam rahat olur.
AMD alırsan yazılımın ne kadar önemli bir şey olduğunu farkedip. Kartı en kısa sürede elden çıkarmaya çalışabilirsin. Ben çıkardım .Biraz şans işi. Fakat diyiyorsan ki yazılımı iyi olsun optimize olsun. Yok ben yayın açıcam bol bol ekran kaydı alıcam. Dlss kullanıcam. tabii ki NVİDİAHocam öncelikle iyi günler,
Elimde iki tane fırsat var birincisi Ryzen 5 3600x RTX 3070 diğeri ise Ryzen 5 5600 RX6700 ramleri ssdleri vs aynı
oynayacağım oyunlar Valorant-GTA 5 fln arada yayın vs de açacağım ekranım ise 165 Hz en iyi performansı hangisinden sağlarım acaba?
Dikkat! ettiysen performanstan hiç bahsetmedim kafan rahat olsun dedim.Gerisini anlayan anladı.Proglem çıktıktan sonra neyleyeyim ben performansı ?Daha fazla para verip daha az perfonmans almak isterdim yazman daha iyi olur
Bu sen değilmisin ? Yoksa kim ? Brotherne diyon bro ????? konu ile alakam bile yok ne atar yuapoıyon konuya cevap bile yazmamışım
3600 olmaz dar boğaz yapar, ekran kartını 3070 alcağına daha ucuza r6700xt al işlemciyi 5600x yap daha iyi olurHocam öncelikle iyi günler,
Elimde iki tane fırsat var birincisi Ryzen 5 3600x RTX 3070 diğeri ise Ryzen 5 5600 RX6700 ramleri ssdleri vs aynı
oynayacağım oyunlar Valorant-GTA 5 fln arada yayın vs de açacağım ekranım ise 165 Hz en iyi performansı hangisinden sağlarım acaba?
Cüşş Nvidia diye abartmış satan en iyisi sen laptop u sat hocam adam akıllı kendin sistem alhocam 6700 lü olanı laptopum ile takas edicem 3070'li olanında ise üstüne 4000 civarı istiyorlar
Laptop neydi senin hacı önce bir takasa degermi ona bakalım sistem seçmeyi boşver dehocam 6700 lü olanı laptopum ile takas edicem 3070'li olanında ise üstüne 4000 civarı istiyorlar
Daha az performans almazsın. 12 ve 13. nesil işlemciler kendi rakiplerine oranla ortalamada daha güçlüler. Lütfen yanlış bilgilendirmeyin insanları. İntel şu anda performans olarak daha iyi. Diğer etkenleri de göz önünde bulundurduğunda amd'nin daha mantıklı olması için sebepler oluşturabilirsin ama performans bu sebepler arasında değil.Daha fazla para verip daha az perfonmans almak isterdim yazman daha iyi olur
Emoji olarak bendr sandum yazı olarak bekle bakamDikkat! ettiysen performanstan hiç bahsetmedim kafan rahat olsun dedim.Gerisini anlayan anladı.Proglem çıktıktan sonra neyleyeyim ben performansı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sen değilmisin ? Yoksa kim ? Brother
Ryzen Varken Intel Övmen Ve Ryzen Sanki Sorunluymış Gibi Konuşman Komikti Bu Kadar Amd Ekran Kartında Kötü Ama İşlemcide acımazDikkat! ettiysen performanstan hiç bahsetmedim kafan rahat olsun dedim.Gerisini anlayan anladı.Proglem çıktıktan sonra neyleyeyim ben performansı ?
Bu sen değilmisin ? Yoksa kim ? Brother
Sıvı soğutucuyu taktığım zaman en alevli işlemcinin bile ateşini alırım.İ5 12400f çok serin f/p bir işlemci
hocam lenovo yoga c740 all in one laptop var bendeCüşş Nvidia diye abartmış satan en iyisi sen laptop u sat hocam adam akıllı kendin sistem al
Laptop neydi senin hacı önce bir takasa degermi ona bakalım sistem seçmeyi boşver de
bütçe ne kadar?Hocam öncelikle iyi günler,
aynen 83 derecede çalışıyo benimki buzzzz gibi 5600ü aratmıyo sağolsunİ5 12400f çok serin f/p bir işlemci