maşallah hocamBenim.
Hangi oyunda oluyor ve hangi soğutmayı kullanıyorsun ?aynen 83 derecede çalışıyo benimki buzzzz gibi 5600ü aratmıyo sağolsun
3070 6700den daha iyi ekran kartı 5600de 3600xden daha iyi ama ben olsam 3070li olanı alırdım ilerde işlemciyi satıp daha iyi işlemci alırımHocam öncelikle iyi günler,
Elimde iki tane fırsat var birincisi Ryzen 5 3600x RTX 3070 diğeri ise Ryzen 5 5600 RX6700 ramleri ssdleri vs aynı
oynayacağım oyunlar Valorant-GTA 5 fln arada yayın vs de açacağım ekranım ise 165 Hz en iyi performansı hangisinden sağlarım acaba?
youtube r5 3600x rtx 3070 yazın çıkarpeki hocam ortalama kaç fps alırım
Dostum direkt olarak kaziklanacaksin neyini zorluyon gidip bilgisayarını sat adam akıllı kendin topla ikinci el. Yada direkt sistem al bu şekilde kazık yersin hayır yani amd ekran kartı olan sistemle kafa kafaya etmek varken neden çok daha farklı olmayan sisteme ekstra para verirsin anlamadım gittihocam adam ryzen 5 5600 yapmak için 3070'li pcyi 4k yerine 6-7k arasında istiyor ama rx 6700 olan kafa kafa sizce değer mi ?
hocam para konusu çok şey değil beni üzmeyecek bir pc arıyorum birkaç yıl idare etmedi yayınlarda vs. sıkıntı yaşamamak istiyorumDostum direkt olarak kaziklanacaksin neyini zorluyon gidip bilgisayarını sat adam akıllı kendin topla ikinci el. Yada direkt sistem al bu şekilde kazık yersin hayır yani amd ekran kartı olan sistemle kafa kafaya etmek varken neden çok daha farklı olmayan sisteme ekstra para verirsin anlamadım gitti