F

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• F
      flentin, Wraith W60 Da Fn Tuş Kombinasyonu Yapılıyormu. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam nedne boyle dusundugunuzu anlayamiyorum klavye piyasasi cok degisik gelmeye basladi rappid triger socd gibi ozelliklerde w60 da var genel olarak...
    • F
      flentin, Wraith W60 Da Fn Tuş Kombinasyonu Yapılıyormu. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam ss ile gösterirmisin çünkü inceleme fırastım oldu w60 ı ama öyle bir ayar göremedim yada bn beceremedim yazılımına bakmıştım
    • F
      flentin, Klavye kategorisinde Wraith W60 Da Fn Tuş Kombinasyonu Yapılıyormu. başlıklı bir konu açtı.
      merhaba atk rs6 air satın aldım ancap verdiğim para fazla geldi wraith w60 almayı düşünüüyorum yön tuşları delete printscr ses açma kapama tuşlatrı bnim...
    • F
      flentin, Atk Rs6 Air Vs Atk 68rx? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam güzel konuştunuz, şimdi sipariş verdim teşekkürler yardım için switchleri kapsamlı araştırdım ama herhngi bir yazı göremedim internette wolf switch...
    • F
      flentin, Atk Rs6 Air Vs Atk 68rx? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam ikisi dışında demek istedim atk markalı ekipmanlar kullanıyorum full
    • F
      flentin, Klavye kategorisinde Atk Rs6 Air Vs Atk 68rx? başlıklı bir konu açtı.
      Hocam, kullanıcı deneyimi daha iyi olur diye RS6 Air almayı düşünüyordum ama gözüme 68RX takıldı. Başka klavye önermeyin; RS6 Air tasarım olarak hoşuma...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,498
Üyeler
203,483
Son üye
Wighst
Geri