F

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• F
      flentin, Atk Rs6 Air Vs Atk 68rx? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam güzel konuştunuz, şimdi sipariş verdim teşekkürler yardım için switchleri kapsamlı araştırdım ama herhngi bir yazı göremedim internette wolf switch...
    • F
      flentin, Atk Rs6 Air Vs Atk 68rx? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam ikisi dışında demek istedim atk markalı ekipmanlar kullanıyorum full
    • F
      flentin, Klavye kategorisinde Atk Rs6 Air Vs Atk 68rx? başlıklı bir konu açtı.
      Hocam, kullanıcı deneyimi daha iyi olur diye RS6 Air almayı düşünüyordum ama gözüme 68RX takıldı. Başka klavye önermeyin; RS6 Air tasarım olarak hoşuma...
    • F
      flentin, F/P Wobble Sorunsuz 65 Klavye Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam yon tuslari yok ve mekanik olsa iyi olur
    • F
      flentin, F/P Wobble Sorunsuz 65 Klavye Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam 3 yil bu klavyeyi kullandim, numlock ve f tuslari olmamasi benim icin hem fiyat hemde kapladigi alan acisindan daha iyi olur
    • F
      flentin, Klavye kategorisinde F/P Wobble Sorunsuz 65 Klavye Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      baslikda yazdigi gibi mumkunse siyah türkçe yön tuslari bulunan bir klavye ariyorum butcem 3,4 arası yardimci olursaniz sevinirim
    • F
      flentin, Klavye kategorisinde Attack Shark X68 Vs Wraith W75 başlıklı bir konu açtı.
      İlk W75i aldigimda iade ettim nedeni wobble sorunuydu ciddi bir wobble sorunu vardi, daha sonra degisim talebinde bulundum ve İngilizce siyah modelini...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,672
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri