Arama sonuçları: *

1. MasterofTechnology

Gaming.gen.tr'nin f/p hazır sistemi. Bence çok iyi fiyat. (RTX 4060 - R5 5600)

Gaming.gen.tr yeni kasa yapmış güzel bir fiyattan. Piyasanın en uygun fiyatı sanırım 4060 için. Sistem de güzel Thermaltake soğutma fanı da eklemişler. Sistem önerisi isteyenler bir bakabilir.
  2. MasterofTechnology

Hazır PC almayın! Artık avantajlı değil. Bu fiyata daha f/p'si yok. 23.765 TL

Sen bilmişlik taslıyorsun. Ryzen 5 5600'ün kutulu versiyonlarına bak bakalım kaç paradan başlıyor? Direk kutulu mu alırsın stok soğutucuyla yoksa tray alıp üzerine daha iyi bir soğutucu mu alırsın? Hem de 2. seçenek daha ucuza geliyorken? Neyse bu da son cevabım. Lütfen daha da uzatma.
  3. MasterofTechnology

Yok hocam bence de bu kadar düşmez. Zaten attığım ekran görüntüsü Ryzen 5 3600 testiymiş. Kanıtlamak istediğim stok soğutucudan daha iyi olduğuydu. Arkadaş stok soğutucunun daha iyi olduğunu iddia etmiş de.
  4. MasterofTechnology

Tamam kardeşim herkesten iyi biliyorsun. Stok soğutucu 96 derecelere kadar çıkarken Snowman M200 76 dereceleri geçmiyor. Dark Freezer'ın da Snowman'dan bir tık daha iyi olduğunu düşünürsek. Susabilirsin şimdi.
  5. MasterofTechnology

Fark ettiysen hazır sistemler ile karşılaştırıyorum. Hazır sistemler bundan daha vahim, stok soğutucuyla satılıyor?
  6. MasterofTechnology

PCIe 3.0 ile 4.0 arasında performans farkı neredeyse sıfır. F/P sistemlerde pek bir önceliği yok.
  7. MasterofTechnology

Hocam o dediklerini zaten ben hesaplamaya ekledim. Toplam fiyat zaten hepsinin ithalat ücretinin de dahil olduğu fiyat. Resimde sol alta bir göz at.
  8. MasterofTechnology

RT kapalı iken arada 3-4 fps oynuyor 4070 ile. Azcık overclock ile performansı denk oluyor. 1704201129 Soğutucu yeterli değil diyorsun da hazır sistemlerde stok soğutucu dışında bir şey mi kullanılıyor ben mi yanlış biliyorum?
  9. MasterofTechnology

Hazır PC almayın! Alabileceğiniz en F/P sistem şu anda budur. Şu anda bence tüm hazır PC'ler avantajını kaybetmiş durumda. Artık bu hazır PC furyasını kullanarak insanları kazıklamaya başladılar. İyi bir PC sahibi olmama rağmen merakımdan şöyle bir PC piyasasını taradım hazır sistemlerden daha...
Top Bottom