Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Nasıl Bir RAM takmalıyım?

Arkadaşlar bu arada 1066 MHz kısmında OC diyor ya, onun için ne yapmam gerekiyor?
  2. MattJohn

Teşekkürler hocam.
  3. MattJohn

Merhaba arkadaşlar. Eski bir sisteme RAM takviyesi yapmak istiyorum. Sizce bu sisteme en fazla ne kadar RAM takılır? Anakartın 2 tane slotu var ve DDR2 destekliyor. İşlemci DDR1/2/3 destekliyor ancak maksimum kaç GB destekliyor onu bulamadım. Anakart: GA-P31-S3G İşlemci: Intel Core 2 Duo...
  4. MattJohn

bilgisayarıma 5bin teklif geldi kabul ediyimmi yoksa bekliyimmi

Sakın, ölücüye denk gelmişsin.
  5. MattJohn

8250TL'YE 2.EL SIVI SOĞUTMALI 1080Lİ KASA Alınır mı?

Bu fiyata bulsam kaçırmazdım
  6. MattJohn

Dizdiğim Asus sistem hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?

Güzel olmuş hocam, hayırlı olsun. Fotoğraf gelir mi.
  7. MattJohn

Çözüldü✓ TR'DEN GİDECEĞİM İÇİN SATMAK İSTİYORUM, SİZCE KAÇ TL?

Kral be, yolun açık olsun reis, bizi gururlandır orada ❤️
  8. MattJohn

Çözüldü✓ TR'DEN GİDECEĞİM İÇİN SATMAK İSTİYORUM, SİZCE KAÇ TL?

Setup efsane, başka fotolar var mı reis. Bir de nasıl ve nereye gidiyorsun :D
  9. MattJohn

Çözüldü✓ Şehir Dışı Ünide Laptop Mu Kasa Mı

Laptop tabii ki, illaki işin düşer yanına alıp gitmen gerekir, kasayı nasıl götürücen.
  10. MattJohn

2.000TL Bütçeye Oyuncu Bilgisayarı

Hocam onu tamir ettir o zaman. Bence SSD yoksa kesin al, RAM'de ne kadar destekliyorsa o kadar tak. Bir de CD-ROM varsa onu iptal et oraya da disk tak mesela, daha rahat çalışır PC.
  11. MattJohn

2.000TL Bütçeye Oyuncu Bilgisayarı

Hocam çok zor, elinde masaüstü bir PC varsa ona upgrade yapabilirsin anca olduğu kadar.
  12. MattJohn

5 Yillik Bi̇lgi̇sayari Hayata Döndürmek

Arkadaşlar tekrardan merhaba. Söktüm bilgisayarı baya toz çıktı temizledim, fanları fln da çok güzel temizledim. Termal macunu yeniledim. Bu değerleri gösteriyor %100 yük altındayken. Prime95 ile torture test açtım ve CoreTemp ile değerleri ölçtüm. Bilmiyorum önceden de buna benzer değerleri...
  13. MattJohn

Hocam biliyorum zaten 16GB RAM gayet yeterli ancak ben biraz bile fayda sağlasa istiyorum, yoksa 4GB RAM ile de yazılıma başlanır. Yeni bir pc almak çok daha iyi olurdu ama şimdilik buna idare edicez işte.
  14. MattJohn

Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim ya, ne yapacağımı şaşırmıştım :)
  15. MattJohn

Hocam Aida64 ücretli, indirdim ama deneme sürümünde bir şey göstermiyor pek. Bulabildiğim diğer programlardan ekran görüntüleri aldım. Başka bir bilgi lazım olursa yine ekran görüntüsü atabilirim.
  16. MattJohn

Hocam bu arada termal macun ve fan temizliği yapmadan önceki sıcaklık değerlerini de bırakıyorum buraya. Boşta ölçülmüştür.
  17. MattJohn

Hocam öyle çalışıyor zaten, başka hangi programla teyit edebilirim. Buraya atayım yine. Bilgisayar zaten otomatik olarak desteklediği hıza düşürüyor bildiğim kadarıyla ama orijinalde 3200 MHz işte bilmiyorum bir sorun olur mu? O kadar para verdik yani doğrusu olsun madem olmuşken. 1657893082...
  18. MattJohn

Hocam alsam laptop alırım yine, üstüne 3500 koyunca bundan iyi bir şey alamam bu piyasada. Zaten parçaları da aldım çoktan.
  19. MattJohn

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-mushkin-16-gb-2400-mhz-ddr4-cl17-sodimm-mes4s240hf16g-fiyati,567797123.html @Adana @𝚈ı𝚕𝚖𝚊𝚣 @ensarxx @Remi @55superx hocam sipariş ettim parçaları, ulaştı bugün elime. Üstteki RAM'i satın aldım ancak açıklamada 2400 MHz yazmasına rağmen 3200 MHz çıktı. İade mi...
  20. MattJohn

15 Yıllık Bi̇lgi̇sayarı Hayata Döndürmek

Tamamdır hocam çok teşekkürler :) 1657186176 Hocam aslında en mantıklısı dediğiniz gibi yapmak ancak elimdeki SSD'yi değerlendirmek istedim. Sıkıntı çıkmaz umarım. RAM olayı evet 2x2 destekliyor zaten maksimum onu öyle yapmayı düşünüyorum :)
Top Bottom