Arama sonuçları: *

1. Mechanist

Koskoca Tr de Sistem alamadık.

Öyle da dediğim gibi en mantıklı seçenek bana göre o hem çok güncel olacak hem sağlam biri tarafından yapılmış olacak. bütçen dahilinde de yükseltirsin keyfine bakarsın ben şu an alacak olsam sistem öyle yaparım.
  2. Mechanist

Koskoca Tr de Sistem alamadık.

Abdullah abi yeni sistem çıkaracak en kötü onu bekle bütçene bağlı özelleştirme yapıp yükseltip alırsın parçalar nasıl uyumlu mu derdin de olmaz.
  3. Mechanist

PCYİ SATIYORUM NE KADAR EDER

5000-7000 arası tahminimce.
  4. Mechanist

Gaming gen bu sistem alınır mı?

Sistem güzel duruyor fiyatı hakkında bir şey diyemem ayrıca Gaming Gen güvenilirdir.
  5. Mechanist

Bluetooth Gamepad Önerisi

https://www.trendyol.com/pusat/clutch-titresim-geri-bildirimli-cift-mod-kablosuz-bluetooth-ve-2-4-ghz-gamepad-siyah-p-367497624?boutiqueId=61&merchantId=105286 bunda hem bluetooth var hem wireless güzel cihazdır tavsiye ederim
  6. Mechanist

Çözüldü✓ Pc için kredi çekilir mi?

Valla ben 12 bin tl nakit avans çekerek gerisini de nakit vererek 28 bin liraya laptopumu aldım ama alabiliyorsan direk taksitli al alamıyorsan ve ihtiyacın varsa gir krediye ama başka şansın varsa dene
  7. Mechanist

Sistemimi üni için satıp laptop alacağım ne kadar eder ?

kesinlikle mantıklı bir karar güçlü bir laptopa geçmen yeterli olacaktır üstelik daha rahat uni işlerin içinde. sistem tahminimce 6-7k eder
  8. Mechanist

Topladığım bu sistem alınır mı?

Konudan bağımsız ekonomi ne hale gelmiş arkadaş...
  9. Mechanist

8300TL İle PC Toplama

Şakaysa komik değilse daha komik daha okuduğunu anlamıyorsun herhalde
  10. Mechanist

DA SİSTEM3 GELDİ .

Masaüstü götürme dostum deli misin :D
  11. Mechanist

sinerji atlas sistem nasıl

Aynı konuyu daha önce açmadın mı zaten? neyse yine söyluyorum PSU dışında bir sorun yok. fiyat bir tık pahalı olabilir tabi.
  12. Mechanist

Bilgisayarımı satmak istiyorum, ilan açacağım site önerir misiniz?

Fazla geldi banada bence 7.5-8k'ya gider monitor ile
  13. Mechanist

Monitorsuz 6k üstünde diyorum tahminimce
  14. Mechanist

Sistemdeki parçalar gayet sağlam parçalar fakat ikinci ele ne kadar satarsın bir fikrim yok ama 6k üstünde diye düşünüuorum.
  15. Mechanist

10000TL Bütçe ile PC Toplama

O zaman nolur belirtin mesaj uslubunda ki böyle yanlış anlaşılmalar olmasın. kusura bakmayın :)
  16. Mechanist

Seni yedirir miyim lan :D
  17. Mechanist

Hem de nasıl :D
  18. Mechanist

sinerji atlas sistem nasıl

PSU dışında bir sorun yok. Fiyat bir tık pahalı olabilir tabi o konuda kesin bir şey söyleyemem piyasayı bilmiyorum.
Top Bottom