Arama sonuçları: *

1. MehmetÇetinel

Ryzen 5 5600 RTX 3060 darboğaz sorunu nasıl çözebilirim?

Dostum sorunun oyunu dx12 ayarında açman.Dx12 pubg de stabil değil.dx11 e al sorunun çözülecektir.
  2. MehmetÇetinel

Seçim Öncesi hazır sistem alınmalı mı?

Türkiye’de her zaman bugün aldım yarın aynı fiyata bulamam yapısı var.Eğer indirimli bi ürün bulduysan alabilirsin.
  3. MehmetÇetinel

R5 5600 ile RX 6800 XT Alınır mı ?

5600x ve 6800xt kullanıyorum.Online oyunlarda darboğaz oluyor evet ama AAA oyunlarda böyle bir sorun yok.Driver sorunu çok uzun süredir yaşamıyorum.Ama bütçe var ise ddr5 düşünülebilir.Bende ilk fırsatta alt takımı değiştirip 7800x3d ye geçeceğim.En son ekran kartını hallederim.
  4. MehmetÇetinel

3080ti li bu sistem ne kadar eder?

Sadece ekran kartı para eder diğer bileşenler çok etmez.Edeceği fiyat maksimum 20k
  5. MehmetÇetinel

Ryzen 7 3800x işlemci için ekran kartı önerisi

6600xt ile güzel ikili olabilir o işlemci yada rtx 3060 nvidia düşünüyorsan
  6. MehmetÇetinel

GENCER GAMİNG GÜVENİLİR Mİ?

Ben önce mail attım,ordan dönüş yapıp whatsapp numarası verdiler ve sorun ile ilgili video istediler.Gönderdim ve daha sonra kargo ile arızalı ürünü gönderdim.Telefon ile ulaşmak mümkün değil.Ben instagram dahil bütün sosyal medyadan darladım.şikayetvar a yazdım yani aklınıza gelecek heryere...
  7. MehmetÇetinel

GENCER GAMİNG GÜVENİLİR Mİ?

Gamepower warcry kasa aldım ordan bi kaç ay önce.Kasa sorunsuz geldi ama 1 tane fan bozuktu.Kendileriyle görüştüm gönderdim fanı ellerine ertesi gün ulaştı ama yeni fanı 15 gün sonra gönderdiler.Kısacası güvenilir ama bi problem yaşadığında sistemde bekletilmen çok muhtemel
Top Bottom