GENCER GAMİNG GÜVENİLİR Mİ?

Tartışılır. Ürün sağlam veya bozuk bir şekilde eline ulaşır ondan yana sıkıntın olmasın. Ama olur da bir problem yaşarsan ürünle ilgili soğuk su iç geç. Muhatap bulman imkansıza yakın. En basitinden sana bir örnek;
3 gündür arıyorum, hala kimseye ulaşamadım. Aşırı leş bir firma.

Tartışılır. Ürün sağlam veya bozuk bir şekilde eline ulaşır ondan yana sıkıntın olmasın. Ama olur da bir problem yaşarsan ürünle ilgili soğuk su iç geç. Muhatap bulman imkansıza yakın. En basitinden sana bir örnek;
3 gündür arıyorum, hala kimseye ulaşamadım. Aşırı leş bir firma.
Hocam korkuttunuz şuan ya,alsam mı bilemedim

Gencer gaming den şu sistemi almayı düşünüyorum
Gencer gaming güvenilir mi????
Gamepower warcry kasa aldım ordan bi kaç ay önce.Kasa sorunsuz geldi ama 1 tane fan bozuktu.Kendileriyle görüştüm gönderdim fanı ellerine ertesi gün ulaştı ama yeni fanı 15 gün sonra gönderdiler.Kısacası güvenilir ama bi problem yaşadığında sistemde bekletilmen çok muhtemel

Gamepower warcry kasa aldım ordan bi kaç ay önce.Kasa sorunsuz geldi ama 1 tane fan bozuktu.Kendileriyle görüştüm gönderdim fanı ellerine ertesi gün ulaştı ama yeni fanı 15 gün sonra gönderdiler.Kısacası güvenilir ama bi problem yaşadığında sistemde bekletilmen çok muhtemel
Hocam nasıl ulaştınız, ben pazartesiden beri her gün 3/5 kere arıyorum adamları, siteden yazıyorum vs ama nafile. Hala bir kimseye ulaşamadım.

Hocam nasıl ulaştınız, ben pazartesiden beri her gün 3/5 kere arıyorum adamları, siteden yazıyorum vs ama nafile. Hala bir kimseye ulaşamadım.
Ben önce mail attım,ordan dönüş yapıp whatsapp numarası verdiler ve sorun ile ilgili video istediler.Gönderdim ve daha sonra kargo ile arızalı ürünü gönderdim.Telefon ile ulaşmak mümkün değil.Ben instagram dahil bütün sosyal medyadan darladım.şikayetvar a yazdım yani aklınıza gelecek heryere yazdım.Ama bir daha alışveriş yapmam çünkü çok ilgisizler ve çok uğraştım

Muhatap bulmak imkansıza yakın. Sistem bir şekilde elinize ulaşır ancak sonraki müşteri hizmeti berbat. Tavsiye etmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amd istersen r5 5600 yapıp

Gencer Gaming son zamanlarda çok mağduriyet yaşatıyor.

Diğer kullanıcıları bilmem ama ben Gencer Gaming oynuyorum ve paramı iade etmedim. Nedenini bilmiyorum ve bu yüzden öğrenmek için forumda yeterince bulundum. Ve belki de yüksek techloky android oyun apk'sına geçmek daha iyidir.

Böyle firmalarla birde iş birliği yapıyorlar bir sürü şikâyet eden var herkes parasına bakıyor boşver bulaşma

Alışveriş yaptım. Telefon ile ulaşamadım ama destek kısmından mail ile ne söylesem aynı gün içinde döndüler. Yalova'da cuma günü iş için bulundum ve mağazalarını görme fırsatım oldu. Şu telefon ile aranılınca ulaşılması, kargoların daha hızlı ve doğru çıkışını yaparlar ise itopya vs rahat rahat geçerler...

Alışveriş yaptım. Telefon ile ulaşamadım ama destek kısmından mail ile ne söylesem aynı gün içinde döndüler. Yalova'da cuma günü iş için bulundum ve mağazalarını görme fırsatım oldu. Şu telefon ile aranılınca ulaşılması, kargoların daha hızlı ve doğru çıkışını yaparlar ise itopya vs rahat rahat geçerler...
itopyayı rahat rahat geçerler :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,112
Üyeler
185,027
Son üye
By_Heimdall
Geri