- Reaksiyon skoru
- 0
Arkadaşlar VGN V87 klavyesini almak istiyorum ama Meyer Gaming güvenilir mi emin olamadım, alışveriş yapanlar bilgilendirebilir mi?
Yine bir satıcı kendi reklamını mı yapıyor acaba...Arkadaşlar VGN V87 klavyesini almak istiyorum ama Meyer Gaming güvenilir mi emin olamadım, alışveriş yapanlar bilgilendirebilir mi?
isim bile değişikYine bir satıcı kendi reklamını mı yapıyor acaba...
guvenilir.Arkadaşlar VGN V87 klavyesini almak istiyorum ama Meyer Gaming güvenilir mi emin olamadım, alışveriş yapanlar bilgilendirebilir mi?
Yine bir satıcı kendi reklamını mı yapıyor acaba...
emin olmamakla birlikte reklam oldugunu pek sanmiyorumisim bile değişik
Hocam öncelikle çok teşekkür ederim, reklam falan değil sadece emin olamadım burdan. Normalde online alışveriş yaparken Amazon ya da hepsiburada harici bir yerden almam ama onlarda da tam f/p klavye bulamadığım için sordum.guvenilir.
emin olmamakla birlikte reklam oldugunu pek sanmiyorum
anladim forumda bazenleri firma ismi belirterek alttan alttan reklam yapiliyor hesabiniz yeni ve iki konudada meyer gecmesinden dolayi suphelendik onun disinda dedigim gibi guvenilirHocam öncelikle çok teşekkür ederim, reklam falan değil sadece emin olamadım burdan. Normalde online alışveriş yaparken Amazon ya da hepsiburada harici bir yerden almam ama onlarda da tam f/p klavye bulamadığım için sordum.