Ps 5 slim 1tb 2 kol alacagım siteden hiç alışveriş yapmadım güvenilir mi
anlaşılan sıkıntılı bir site. Şok hakkında ne düşünüyorsun hocam ben baktım şikayet var sitesinde 2 yıldız var ve memnun değil müşteriler ama sitelerinde 4 yıldızları var![]()
Çözüldü: Ucuzbudur / GND bilişim ürünü kargolamadı
Ucuzbudur.com üzerinden 30.12.2025 tarihinde animal crossing New horizons Nintendo Switch oyun siparişini verdim ürün hala kargolanmadı. Durumu öğrenmek için WhatsApp hattı üzerinden defalarca kez yazmama ve telefonla arayarak görüşmeme rağmen her seferinde sadece “hemen ilgileneceğiz” şeklinde...www.technopat.net
Ucuzbudur dan ufak tekef düşük rakamlı alışveriş yaptim ama böyle yüksek meblağli işe girmem yani. Şok derken Şok marketleri kastediyorsan ucuzbudur dan daha kurumsaldir en azindan ama 50-50 yim şahsen.anlaşılan sıkıntılı bir site. Şok hakkında ne düşünüyorsun hocam ben baktım şikayet var sitesinde 2 yıldız var ve memnun değil müşteriler ama sitelerinde 4 yıldızları var
valla hocam git gide fiyat yükseliyor sen nerden almamı öneririsinUcuzbudur dan ufak tekef düşük rakamlı alışveriş yaptim ama böyle yüksek meblağli işe girmem yani. Şok derken Şok marketleri kastediyorsan ucuzbudur dan daha kurumsaldir en azindan ama 50-50 yim şahsen.
Ps5 konusunda alan arkadaslar yonlendirirse daha iyi olur. Az rakam değil.valla hocam git gide fiyat yükseliyor sen nerden almamı öneririsin
o zaman öğlen vakti tekrar yükseltirim konuyu hocam teşekkürlerPs5 konusunda alan arkadaslar yonlendirirse daha iyi olur. Az rakam değil.
En son PlayStation aldığımda teknosadan almıştım. Uzun zamandir uzağım bu konudan