Arama sonuçları: *

1. M

25-30K PC Önerisi (Monitör Dahil)

Aylardır PC bakıyorum ama hem hazır hem de kendi topladığım sistemlerin sıkıntısı oluyor ya da çok pahalı oluyor. Önerileriniz?
  2. M

Ekteki sistem nasıl?

Az önce yorumun üzerine inceledim fakat egzoz fanı bulunmakta.
  3. M

Ekteki sistem nasıl?

4. M

5800 TL ile nasıl bir PC Toplayabilirim?

Ama sistemden şikayetler geliyor?
  5. M

5800 TL ile nasıl bir PC Toplayabilirim?

Fiyat limitim aslında 6500, Ama 700 liraya güzel bir LG Monitör var ve onu almayı düşünüyorum fakat çoğu sistemlerde hep bir sıkıntı çıkıyor, birinin PSU'su veya kasası kötü felan. Öneriniz var mıdır?
  6. M

Da2 Sistem

İtopya'dan uzak dur direk. 1593352948 Mesela incehesap yada gamegaraj'a bakabilirsiniz, Ama BX500 SSD Almayın.
  7. M

5500TL Bütçeli bir bilgisayar toplamak istiyorum.

Bu bütçenin içinde en az 1660s veya ayarında bir ekran kartı, R5 3600 veya 2700, Ve 480gb SSD istiyorum. RAM için sonradan upgrade düşünüyorum. DA2 Düşündüm fakat 5600XT çok uçuk. GameGaraj'dan sistem de almak istemiyorum SSD'ler yüzünden. Öneriler?
  8. M

Crucial SSD ve RAM Alınır mı?

Teşekkür ederim.
  9. M

Peki SSD için hangi modelini önerirsin?
  10. M

GameGaraj'da hep crucial görüyorum. Biraz arattım bazı SSDlerde kronik sorunlu diye duydum, fazla ısınıyor diyorlar. RAM'ler ile ilgili fazla bir şey bulamadım. Bu parçalara güvenebilir miyim?
  11. M

2. EL PC ALINIR MI

Alınmaz, Alacaksan da test etmeden alma.
  12. M

Aşağıda göstereceğim PC upgrade'ler ile alınır mı?

Peki toshiba'nın SSD'si? https://www.itopya.com/toshiba-ocz-tr200-480gb-sata3-25-ssd-555mb-okuma-540mb-yazma/
  13. M

Aşağıda göstereceğim PC upgrade'ler ile alınır mı?

https://www.itopya.com/teknoqueen-amd-ryzen-5-3500x-gigabyte-gtx-1660-super-oc-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ Upgrade'ler; R5 3600, Thermaltake J25 Versa, Bir de Adata SU650 480gb SSD. Fiyat 5800 Tarzı oldu. Alınır mı arkadaşlar?
  14. M

6 Bin TL Civarı bir PC istiyorum.

Şöyle diyeyim, 1660s ile arasında çok fark var mı?
  15. M

6 Bin TL Civarı bir PC istiyorum.

Hazır sistemlere bakıyorum, PSU ve kasa dışında her şey harika. Bir bakıyorum game power, Bir bakıyorum everest. Ben de forum'a sorayım dedim. Bana bu verdiğim fiyatın içine şunların koyulmasının imkanı var mıdır? R5 3600, GTX 1660s veya ayarında Ve 16GB (çift kanal) 3000MHz ram. SSD ise 480 GB...
Top Bottom