Neler Yeni

Da2 Sistem

splashin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Arda
Arkadaşlar merhaba bir süredirli da2 sistemi spec delta gelince sipariş etmeyi düşünüyordum. Ama forumda bilgisayarı aldıktan sonra sorun yaşayanlar çok olmuş. Bu durum kafamı karıştırmadı değil. Bu konuyla alakalı yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar :)

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
Ben kullanıyorum gayet güzel. Hiçbir sıkıntısı yok. Sorun yaşayanların hepsi buraya yazdığı için çok sorun yaşanılıyor zannediliyor.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Burak küçüksubaşı
Sorunlar çözülüyor diye biliyorum sistem o fiyatta bence alınacak tek sistem gibi duruyor bende kullanıyorum sistemi 5 6 gündür ısınma problemi var oda stok fanla normal

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Arkadaşlar merhaba bir süredirli da2 sistemi spec delta gelince sipariş etmeyi düşünüyordum. Ama forumda bilgisayarı aldıktan sonra sorun yaşayanlar çok olmuş. Bu durum kafamı karıştırmadı değil. Bu konuyla alakalı yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar :)
Ben de kullanıyorum hiçbir sorun Yok. Donanım, Kargolama, kargo süreci hepsi mskuldü. Sistemin kullanışı da oldukça performanslı. Kısaca tavsiye ederim. Sorun yaşayanlar buraya yazdığı için çok görünüyor.

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
Sorunlar çözülüyor diye biliyorum sistem o fiyatta bence alınacak tek sistem gibi duruyor bende kullanıyorum sistemi 5 6 gündür ısınma problemi var oda stok fanla normal
GTA 5 gibi oyunlarda en fazla 75 dereceyi görüyor işlemcim.

cak44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enes Kaya
Ekran kartı yamuk geldi(itopyaya geri gönderdim) ben ve forumda ki bir kaç arkadaşa, daha sitemi test bile edemedim düşün paranla rezil olmak istiyorsan itopyadan sistem alırsın

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Burak küçüksubaşı

A.Deniz