Neler Yeni

Da2 Sistem

Arkadaşlar merhaba bir süredirli da2 sistemi spec delta gelince sipariş etmeyi düşünüyordum. Ama forumda bilgisayarı aldıktan sonra sorun yaşayanlar çok olmuş. Bu durum kafamı karıştırmadı değil. Bu konuyla alakalı yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar :)
Denemeden etmeden kafasına göre çok şey söyleyen var bende da sistemin thermaltake v200 tg rgb kasa modellisi var bu kasa hakkında da çok şey söylendi ama ısı konusunda hiç sıkıntı yaşamadım daha cpu maks 78-80 dereceye geliyor. gpu ise maks 65 ama genellikle 60 da dolaşıyor. İtopyadan falan uzak durmana gerek yok ben ilk defa ürün sipariş ettim kargolanması falan gayet başarılı sorunsuz geldi. Müşteri hizmetleri konusunda sıkıntılı deniliyor hiç sorun yaşamadığım bağlanmadım müşteri hizmetlerine orası bilemeyeceğim. Ama en iyisi itopya bence

A.Deniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Alper Deniz
Forum neden var Yardımcı olmak için
Dostum, iyice araştırman gerek. Çeşitli denemeler yapman gerek. Benim burada sana yazacağım 2-3 cümlenin bir yararı olmayacak.

O halde şöyle bir kaynak bırakayım sana;

Bir fikrin oluştuktan sonra yardım için elbet yazabilirsin tabi. Demek istediğim benim işlemcim 1.2 V'de 4.1'de stabilken seninki olmayabilir.

Akşam alıntıla beni, aklında bir soru kalırsa Undervolt ile ilgili fikir veririm. Sonuçta senin bios ayarlarını vs. bilmiyorum.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Burak küçüksubaşı
Dostum, iyice araştırman gerek. Çeşitli denemeler yapman gerek. Benim burada sana yazacağım 2-3 cümlenin bir yararı olmayacak.

O halde şöyle bir kaynak bırakayım sana;

Bir fikrin oluştuktan sonra yardım için elbet yazabilirsin tabi. Demek istediğim benim işlemcim 1.2 V'de 4.1'de stabilken seninki olmayabilir.

Akşam alıntıla beni, aklında bir soru kalırsa Undervolt ile ilgili fikir veririm. Sonuçta senin bios ayarlarını vs. bilmiyorum.
yok ben bunu yaptım olmuyor voltaj 1.2 ile düşük geliyor 1.3 1.4 bile yaptım hatta sıcaklık artıyor ben herşeyi autoda kullanıyorum boşta 48 50 de calısıyor oyundada 82 84 arası 95 e kadar sıkıntı olmaz diyor amd zaten

A.Deniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Alper Deniz
yok ben bunu yaptım olmuyor voltaj 1.2 ile düşük geliyor 1.3 1.4 bile yaptım hatta sıcaklık artıyor ben herşeyi autoda kullanıyorum boşta 48 50 de calısıyor oyundada 82 84 arası 95 e kadar sıkıntı olmaz diyor amd zaten
Heh eğer voltaj nasıl verilir, çekirdek hızı nasıl ayarlanır biliyorsan yardımcı olayım?

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Burak küçüksubaşı
Heh eğer voltaj nasıl verilir, çekirdek hızı nasıl ayarlanır biliyorsan yardımcı olayım?
Kardeşim çekirdek hızını ayarlarsam ısı düşer ama performansım da düşer benim anakartta offset var o kısımdan + ve - şeklinde ayarlarnıyor ama voltajı kaç vericez onu bilmiyorum hız kesmeden voltajı ayarlamak lazım çünkü yaptım voltajı pc kapandı yanlıs yaptım herhalde

A.Deniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Alper Deniz
Kardeşim çekirdek hızını ayarlarsam ısı düşer ama performansım da düşer benim anakartta offset var o kısımdan + ve - şeklinde ayarlarnıyor ama voltajı kaç vericez onu bilmiyorum hız kesmeden voltajı ayarlamak lazım çünkü yaptım voltajı PC kapandı yanlıs yaptım herhalde
4.1 Ghz'de 1.2 V vermeyi dene.

Zaten boostlarken kendini de 4.2 Ghz'ye çıkıyor.

O kısmı + yapıp 0.2 yaz.

1+0.2 olacak şekilde

Top Bottom