Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

bilgisayar toplayacam sistemi incelermisiniz

İki işlemcide de darboğaz yapacağını sanmam. Bütçenize ve kullanıcı yorumlarına göre bir tanesini seçebilirsiniz.
  2. MeynnZenith

Parçalar birleştirme bilmiyorum

Sistemi nereden aldınız? iTopya, Inventus, Game Garaj vb. sitelerde almadan önce hazır montaj seçeneği oluyor. Başka yerden tek tek topladıysanız da güvenilir bir bilgisayarcıya ya da bu işlerden anlayan birine yaptırabilirsiniz. Hatta forumda bu konularda bilgili ve evlere hizmet veren bir...
  3. MeynnZenith

0 PC alıp 3 sene sonra 2.el satmak

Şu anki ekonomiye bakarak böyle bir şey yapmamalısınız. Şu an zarar ettirmez dersiniz, 3 sene sonra aşırı zarar eder. Ya da zarar ettirir dersiniz, 3 sene sonra aslında satsam çok kar etmiş olurdum dersiniz.
  4. MeynnZenith

Çözüldü✓ Ryzen 5 5500 + GTX 1650 Sistem Nasıldır?

Sistemdeki ekran kartı günümüzde artık çok iyi bir tercih olmaz. 1660 daha iyi bir seçim olacaktır eğer bütçesi yetiyorsa. Bütçesi yetmeyecekse de en azından 1650S olan modeli alsın. PSU iyi değil, daha kaliteli ve sağlıklı bir PSU tercih edilmeli.
  5. MeynnZenith

Hem Kazım Hem Oyun İçin Sistem Önerisi

Bütçeniz 40K ise mining ve oyun için ayrı sistemler toplayın derim. Asıl amacınız mining ise bütçenizin büyük bir kısmını mining bir sisteme, geri kalan kısmını da ya orta halli ya da (bütçeniz kalırsa) yüksek seviye bir sisteme ayırabilirsiniz. Böylece hem mining performansınız hem de oyun...
  6. MeynnZenith

Yeni format atılan bilgisayara ne kurulur

Hayır. Kendisi bir anti-virüs programı ve sisteminizi güvenli tutmak için çok iyi. Tabii bu sizin seçiminiz, indirip indirmemek size kalmış. Ama bunun haricinde yazdıklarımı yapmanız gerekiyor.
  7. MeynnZenith

Zaten o sürücü, donanım alakalı şeyler dediklerinizin ne olduğunu sormuş ya arkadaş :). 1651669077 GeForce Experience üzerinden driver güncelleme/indirme yapılmasını tavsiye etmem, çoğu kişi de etmiyor zaten. Kendi manual olarak kursa çok çok daha sağlıklı olur.
  8. MeynnZenith

AMD ekran kartı driver: https://www.amd.com/en/support Nvidia ekran kartı driver: https://www.nvidia.com.tr/drivers Anakart için kendi anakart modelininin driver'ını aratıp indirmen yeter. Örnek ASUS anakart: https://www.asus.com/tr/support/Download-Center/ Ses sürücüleri için anakartınızın...
  9. MeynnZenith

efe uygac machine iyyi mi

Bu bütçeye ya da bu bütçeye yakın bir fiyata daha iyileri toplanır. Kampanyalı sistemleri bekleyin, indirim kovalayın.
  10. MeynnZenith

Bu Pc Nasıl Tavsiyelerinize Ihtiyacım Var

Konudan bağımsız olarak, sen nasıl 2 ayda 6K mesaj yaptın? :D
  11. MeynnZenith

Sistem düzenlerimizi paylaşalım

Kendi sistemimi atmaya çok üşendim ya... Ama söylemeden geçemeyeceğim, arkadaşlar hepinizin sistemini güle güle kullanmasını ve olmayanların da birgün daha da iyilerine sahip olmasını diliyorum.
  12. MeynnZenith

Sizce hangi sistem?

2060 çok daha güçlü ve performanslı bir kart. Bu bütçede RTX 3050 mi alınır? 1647534707 Diğer arkadaşların önerdiği sistem çok daha iyi. Ona bakmanızı tavsiye ederim. Eğer 1K ekleyemem derseniz de RTX2060'lı sistemi tercih edin.
  13. MeynnZenith

Sistem Alıp Sonradan Ekran Kartı Eklenebilir Mi

Tabii ki de olur. Ancak işlemcinizin dahili ekran kartı olması gerekiyor. Her sistem APU değil yani.
  14. MeynnZenith

Maksimum 22 bin liralık sistem önerisi

Sistemi ne için kullanacağınızı, ne gibi özellikleri olmasını istediğinizi falan belirtirseniz bilgili arkadaşlar daha iyi yardım edebilir.
  15. MeynnZenith

i3 3220 Sisteme 2000 TL Ekran Kartı Tavsiyesi

Bu sistemle güzel gider mi emin değilim ama arkadaşım GT1030 kullanıyor ve Valorant'ta güzel bir FPS alıyor.
  16. MeynnZenith

Sizce bir sorun yaşatır mı?

Düzgün okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. Bir daha yazayım isterseniz: Oyun için kullanmasanız bile 15K bütçeniz varken en iyisini almaktan zarar gelmez, uzun ömürlü bir sisteminiz olur.
  17. MeynnZenith

Sizce bir sorun yaşatır mı?

15K fiyata bence YT kanallarının kampanyalarını ya da güzel indirimleri bekleyip (şu an direkt de olabilir, pek emin değilim) çok daha iyi RTX bir sistem alabilirsiniz. Oyun için kullanmasanız bile 15K bütçeniz varken en iyisini almaktan zarar gelmez, uzun ömürlü bir sisteminiz olur.
  18. MeynnZenith

YENİ PC ALDIM ACİL BAKAR MISINIZ

Ben kullanıyorum W11 ve büyük bir sorununu görmedim. W11 geçtikten sonra çözülen bazı sorunlarım da oldu, yeni çıkan sorunlarım da. Yeni çıkan sorunlar küçük, sıkıntılı değil ama bazen can sıkıcı olabiliyor. Mesela görev çubuğunun herhangi bir yerine imleç geldiğinde saçma sapan internet bilgi...
  19. MeynnZenith

PC topladım görüntü gelmiyor

Ekran kartının ışığı ne renk yanıyor? Kırmızı ise kabloları yanlış veya eksik bağlamışsınızdır ya da kart yerine tam oturmamıştır. HDMI kablosunu da yanlış girişe (anakartın HDMI soketine) bağlamış olabilirsiniz, onu kontrol edin.
  20. MeynnZenith

Oyun Bilgisayarı 12K - 13K Civarında kardeşime hediye

RTX3050, i5 11. nesil, 16GB RAM ve 500GB SSD için bu fiyat çok uygun geldi bana. Oha!
Top Bottom