Neler Yeni

Hem Kazım Hem Oyun İçin Sistem Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Doğukan
Bütçe
40000
Selamlar, zorluklarla biriktirdiğim parayla bir kasa toplamak istiyorum. 32gb Ram ve AMD bir sistem olsun istiyorum. Sistem önerilerinizi merak ediyorum ☺ Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

; sistem günün 20 saati kazım arada 2,3 saat kadar oyun oynar bazen de yayın yapmak üzere bir setup önerisi verirseniz minnet duyarım.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
ben sizin yerinizde olsam 2 farklı sistem toplardım

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Selamlar, zorluklarla biriktirdiğim parayla bir kasa toplamak istiyorum. 32gb Ram ve AMD bir sistem olsun istiyorum. Sistem önerilerinizi merak ediyorum ☺ Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

; sistem günün 20 saati kazım arada 2,3 saat kadar oyun oynar bazen de yayın yapmak üzere bir setup önerisi verirseniz minnet duyarım.
Bütçeniz 40K ise mining ve oyun için ayrı sistemler toplayın derim. Asıl amacınız mining ise bütçenizin büyük bir kısmını mining bir sisteme, geri kalan kısmını da ya orta halli ya da (bütçeniz kalırsa) yüksek seviye bir sisteme ayırabilirsiniz. Böylece hem mining performansınız hem de oyun performansınız düşmez, mis gibi takılırsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Doğukan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeniz 40K ise mining ve oyun için ayrı sistemler toplayın derim. Asıl amacınız mining ise bütçenizin büyük bir kısmını mining bir sisteme, geri kalan kısmını da ya orta halli ya da (bütçeniz kalırsa) yüksek seviye bir sisteme ayırabilirsiniz. Böylece hem mining performansınız hem de oyun performansınız düşmez, mis gibi takılırsınız.
Mantıklı, fakat nasıl bir sistem ayarlamalıyım pek bilmiyorum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Mantıklı, fakat nasıl bir sistem ayarlamalıyım pek bilmiyorum.
3 tane RX 6600 kullanarak mining için sistem toplayabilirsiniz. Ortalama olarak 25.000 TL tutacaktır.
Kalan bütçeyle de RX 6600 XT'li bir sistem alabilirsiniz. 15.000 TL bandında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,410
Üyeler
164,839
Son üye
MelissaX_X