Arama sonuçları: *

1. Mona Lisa

Sizce abdullah abinin çıkaracağı 3060 sistem kaç tl olacak ?

bence abdullah abinin çıkarmaını bekle çok iyi bi sistem çıkarıcaktır muhtemelen
  2. Mona Lisa

Ryzen 3 2200g b450m s2h nasıl?

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-fsp500-60ahbc-500-w-fiyati,17199044.html 80+ ını bulamadım ama senin attıklarına göre bin basar
  3. Mona Lisa

Ryzen 3 2200g b450m s2h nasıl?

yine kötü psu seçmisşin knk
  4. Mona Lisa

Topladığım sistem iyi mi?

knk senin alıcağın sistem için bütçen tam olarak ne onu söyle ona göre bi sistem toplayalım
  5. Mona Lisa

ya olm rgb sini boşver rgb yi istediğin zaman yaparsın markası kötü fiyatından bile anlarsın nasıl bi şey olduğunu
  6. Mona Lisa

ne aldığının marka modelini linklemeden yazasan çok iyi olur knk bi de psu yu sakın alma
  7. Mona Lisa

3000 MAKSİMUM 3200TL SİSTEM APU OLMASIN

ketçap mayonezde olsun mu kardeşim
  8. Mona Lisa

5100tl pc topladım iyi midir

120 gb ssd alıp 2 tb hdd alman biraz saçma bence
  9. Mona Lisa

4824 liraya toplama sistem

teşekkür ederim ama 240 gb ssd yetmiyo bana o yüzden en az 48 gb lık modellere bakıyorum 1614098405 oyun bi de yayın açmayı düşünüyorum
  10. Mona Lisa

ram in linkini yanlış koymuşum özür dilerim düzelttim şimdi ekran kartıda web de yok yazınca belki kendi mağazasında vardır sandım yorumun için yine teşekkür ederim 1614098032 2. el piyasasında bi kaç tane ucuz buldum eğer bi sıkıntıları yoksa onlara bakmayı düşünüyorum
  11. Mona Lisa

ekran kartı: https://www.itopya.com/asus-phoenix-geforce-gtx-1650-super-4gb-gddr6-128-bit-ekran-karti/ anakart: https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b450m-s2h-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,408189054.html işlemci...
  12. Mona Lisa

Beyler Çizim yapıyorum genelde bu bilgisayar nasıl

hocam o bütçeyle en az 3060 lı sistem alınır allah aşkına senle dalga geçiyolar 25 kr filan anlamış olabilirler mi
  13. Mona Lisa

5800 tl hazır sistem

agalar 2 ay önce yazdım bi tık erken olmadı mı :) bi de başka pc alıcam bütçede oynamalar filan oldu
  14. Mona Lisa

5800 tl hazır sistem

knk zaten aquarius 5a da kasasının içinde olan biostar b45mh anakartında m2 slotu var ama bütçen varsa gigabyte b450m s2h yapsan daha iyi olur bence sonuçta milli anakartımız nerdeyse :)
  15. Mona Lisa

7 sistemden hangisini almalıyım?

hayır genel olarak indirim kovalarsanız rahatlıkla 2060 lı bi sistem toplayabilirsiniz
  16. Mona Lisa

7 sistemden hangisini almalıyım?

5400tl lik ve 7200tl lik sistemleri yazdıysan 2 sinide alabiliyosundur muhtemelen bu 2 sistemi yazdıysan ben 1. sistemi alırdım tabi param olsa ama sen nvidia tarafında 7.2k ya da 2060 lı sistem alabilirsin
  17. Mona Lisa

5000 TL ye monitör dahil sistem

5000 tl ye monitör dahil sistem önerir misiniz monitör mümkünse 75hz 23.5-24 inc arasında olursa çok mutlu olurum sonradan update licem şimdilik bu bütçeye göre bi şey lazım (hazır sistem olursa çok iyi olur)
  18. Mona Lisa

DA YENİ Sistem yarın çıkacak peki hazırmıyız

sınava çalışırken ölmezsem hazır olurum (kanser fiziği hiç sevmiyorum dün yapana kadar canım çıktı)
  19. Mona Lisa

5800 tl hazır sistem

teşekkürler önerileriniz için ama bana 500 gb yer yetmiyo ona göre bi şeyde buldum tekrar teşekkürler belki sonradan tekrar konu açarım
  20. Mona Lisa

Sistemin son hali nasıl ?

iyi o zaman hayırlı olsun darısı başımıza :)
Top Bottom